Фан Клуб: Интер

Абре какфо дете Џонатан има 25 год и веќе има искуство,Алварез има 22 год и тој има искуство,Кастинјос можеби нема да биде прва постава али треба да му се дава шанса зошто е супер талент,Алборно детево нема 18 години и е екстра талнет кога сето тоа ќе го споиш со Ето,Снајдер,Занети,Лусио,Паззини со искусните играчи добиваш еден многу моќен тим кој може да гази се пред себе.И доста размислувате за оваа деца се незнам ти што фудбалери се и имаат поголем морал и поголема желба од стариве играчи кои оваа година се влечка по теренот.

Jonathan e donesen kako rezerva, toj ako saka moze da bide i 55 godini, rezerva e. Alvarez e donesen kako naj prosecen igrac ever, jas od nego osven da si ja zavrsi rabotata (a so toa mislam da dade 6-10 gola, i da napravi isto tolku asistencii) nisto spektakularno ne ocekuvam, ne treba ni ti, a ni nikoj drug.

I toa e toa od zasiluvanjava zasega. Se silat Besa, Krajsteg, Natalino, Alibek, itn... Ne e ubavo ova, ova ich ne e ubavo, ama ajde da si molcime.

Za Mata baraat 15 milioni, e ova e chudno kako za Alvarez imame 13, a za Mata 15 nemame.

Mata, Banega (ili ajde da mu ebam mater eventualno Montolivo) i Kasemiro, drugo ne sakam, mislam deka ova e realno da se bara od Branka i Morati, ne e najdobro resenije ama spored moznostite ova mozeme da go dozvolime.

Ako po nekoja slucajnost go prodadat Snajder i go kupat Tevez, imam 2 originalni dresovi od Inter od erata na Ibra (poklon od Ibra do drugar na drugar na drugar...long story), odma ke gi zapalam... Onaka, ne deka nema da sum za Inter, ama poso drugo nesto ne mozam da storam :D

Vidovte protiv Galata kolku "jaki" sme :D, sto ako e prijatelska, i so ekipite od serie D bese prijatelska ama se raduvavme na sekoj gol na Alvarez...

Optimist sum, ama za 2 mesto maks (so ovie igrachi).

p.s. ne sum na odmor pa demek eve na latinica, onaka pochnav i veke imav доста пишано за да вратам :D

Да бе, отимист си, еден оптимизам... :)

Io, spored tebe, neli so ovie igrachi maksimum sto mozeme e vtoro? Da ne se lazeme sega, so mladinci ne ja biva rabotava. Od Milan veke i na hartija sme poslab tim...
А бе ја за оптимизомот зборев :)
Јас не знам што да кажам, имаме 38 фудбалери да му се невиди, не знам кои ни се првите 20 :)

Vazno stanavme italijanski tim:

Kastelaci
Orlandoni
Viviano

Kaldirola
Ranokija
Faraoni
Santon
Natalino

Krajsteg
Mota <-da da
Besa<-i ovoj

Pazzo
Longo<-i ovoj

Имаме и полош распоред од Милан, тие во финишот освен со нас немаат тешки натпревари, ќе шутираат пенали. Ние имаме многу лош распоред посебно на пролет. Фали уште да се остварат најавите и сториите од типот Тевез во Интер да се сменат во Тевез во Интер / Снајдер во Шити, и тек тогаш ќе отиде се у...

Тоа што подмладуваме не е лошо ама никој од нас не знае со што квалитет располагаат новиве. Исто е проблем што изгледа сме многу убав клуб, никој нејќе да си иде. Милито, Пандев, Мунтари, Марига... сите се потенцијални Виера и Суазо...

Абре какоф просечен играч алварез кого го бараше и Венгер знаши не е просечен оште касимеро и тавез да дојдат и се ќе биде ок.А што го гледате вие милан си останаа со овие играчи од лани и донесоа уште еден со ги неам квалитети како алварез и евентуално монтоливо да оди во Милан.Така да добро се засиливме а комбинацијата искусни и млади играчи ќе кине оваа година и очекувам титулата да си ај вратиме во наши ветрини.
--- надополнето: Jul 27, 2011 11:56 PM ---
Сао Паоло му рече НЕ на понудата на Интер за Бразилецот Лукас.

Вагнер Рибеиро рече:"Ние имавме понуда од Светскиот клубски шампион Интер,
но Сао Паоло не е заинтересирана за продажба на играчот.па затоа не започнавме
преговори за Лукас со екипата на Интер".

Искрено гајле никогаш не сум имал за распоредот, и мислам дека тоа е обид да се оправдуваат лузерите. Зошто не се спомнуваше распоред кога направивме 17 победи во серија? :D

Со формацијава, мора да играме со минимум 3 играчи од средина + Сантон/Маикон/Нагатомо. Во зависност од која страна ќе игра бекот во средина, на спротивната нека има крило + 2 напаѓачи... Боо џабе... џабе џабе џабе.

Искрено гајле никогаш не сум имал за распоредот, и мислам дека тоа е обид да се оправдуваат лузерите. Зошто не се спомнуваше распоред кога направивме 17 победи во серија? :D

Со формацијава, мора да играме со минимум 3 играчи од средина + Сантон/Маикон/Нагатомо. Во зависност од која страна ќе игра бекот во средина, на спротивната нека има крило + 2 напаѓачи... Боо џабе... џабе џабе џабе.
Еве вака ќе играме според моја претпоставка и официални 11 ова сезона.
........................Cezar.....................................
...........Ranokia....Lucio....Samuel.................
...Maikon....Alvarez...Zaneti....Nagatomo...
....................Snajder.................................
..........Pazzini(tavez)......Eto.....................

А Милан после 7 год освои титула и одма се забрават годините кога губаа од нас по 5-0 4-0 само ја признавата оваа година зошто нели оваа година они се шампиони и како рпед тоа да не ги интересира дека ги газевме ко мали деца......Али оваа година ке има payback ;)

Според играчиве, ќе играме со 6-2-2 формација.

Милан после 7 години, ние после 20, Јуве ни за следните 40... Остави ги тие работи, види сега да направиме нешто, ако не освоиме и годинава ништо Марли и Сузи ке умрат :D

Според играчиве, ќе играме со 6-2-2 формација.

Милан после 7 години, ние после 20, Јуве ни за следните 40... Остави ги тие работи, види сега да направиме нешто, ако не освоиме и годинава ништо Марли и Сузи ке умрат :D
Па како сакаш да освоиме кога калчополи била луда машина еве ги одкриај лудите работи ан јувентус и излезевме ние на видик и ја згазивме италија ја згазивме европа го згазивме и светот,го зедовме купот на италија го зедовме суперкупот на италија кога милан и јувентус ќе го достигнат тоа сигурно ќе има калчополи 3

Еве вака ќе играме според моја претпоставка и официални 11 ова сезона.
........................Cezar.....................................
...........Ranokia....Lucio....Samuel.................
...Maikon....Alvarez...Zaneti....Nagatomo...
....................Snajder.................................
..........Pazzini(tavez)......Eto.....................

Со оваа формација нит ќе ни дадат гол, нит ние ќе имаме шанса да дајме некој гол.:D

Со оваа формација нит ќе ни дадат гол, нит ние ќе имаме шанса да дајме некој гол.:D
Маикон и Нагатомо ќе бидат најекспонирани и треба да имат најголема кондиција пошто играта на гаспарини е на основа на крилата така да маикон и нагатомо морат да трчат напред а кога не напагат да бидат во одбранбени позиции па брзо да се транформират во напад.А ако преработи тандемот Лусио-Самуел како 2009-2010 година кога ги освоивме 5-те титули мислам дека тешко кој ке ни даде гол :D

И јас воопшто не се замарам со распоредот како повеќето фанови бидејќи ако размислете малце распоредот во лигата не е никаков фактор за тоа кој ќе биди шампион,кој ќе влези во ЛШ и кој ќе испадни од лигата...секој според квалитетите односно кој си има добар тим ќе си ја постигни целта....Барселона во Шпанија аколку што знам две-три години со ред го има најтешкиот распоред и секогаш мус е годи да игра 3-4 нчдерби натрпевари во еден период и колку што гледате тоа воопшто не му создава проблем за патот кон титулата бидејќи имаат преквалитетен тим....нормално е тоа дека второ место за нас оваа година би било очекувано бидејќи со истите играчи и со Гасперини на клупата би било осмо светско чудо ако бидиме пред Милан.....!

И јас воопшто не се замарам со распоредот како повеќето фанови бидејќи ако размислете малце распоредот во лигата не е никаков фактор за тоа кој ќе биди шампион,кој ќе влези во ЛШ и кој ќе испадни од лигата...секој според квалитетите односно кој си има добар тим ќе си ја постигни целта....Барселона во Шпанија аколку што знам две-три години со ред го има најтешкиот распоред и секогаш мус е годи да игра 3-4 нчдерби натрпевари во еден период и колку што гледате тоа воопшто не му создава проблем за патот кон титулата бидејќи имаат преквалитетен тим....нормално е тоа дека второ место за нас оваа година би било очекувано бидејќи со истите играчи и со Гасперини на клупата би било осмо светско чудо ако бидиме пред Милан.....!
Пак почна, а? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom