Фан Клуб: Интер

Пак почна, а? :)

Јас не почнувам туку си го искажвам моето мислење...ако не се согласуваш со моето размислување слободно демантирајме со соодвентни аргументи...поради тоа ова се нарекува форум нели?:P

Јас не почнувам туку си го искажвам моето мислење...ако не се согласуваш со моето размислување слободно демантирајме со соодвентни аргументи...поради тоа ова се нарекува форум нели?:P
Тууу ама сме нервозни... :)

Аргументи... немам многу. Не сум оптимист дека ќе освоиме ЛШ. Дури ни за Сериа А не сме фаворити. Ама не сум согласен дека ќе биде светско чудо ако освоиме, сепак Милан ни е конкурент, не Барселона или Манчестер. Значи имаме реални шанси, под услов да не направиме некоја глупост со продажба на Снајдер. Затоа не се истрчувам, чекам да заврши преодниот рок.

Значи, ако го задржиме овој состав, има неколку важни работи што треба да се спомнат:

Милан лани беше прв најмногу заради тоа што ние имавме грозна сезона. Секое коло се повредуваше по еден играч а измеѓу натпреварите се повредуваа и на тренинзи. Атмосферата отиде у пм. Подоцна екипата се среди кога се вратија повредените, и влезе во серија победи. За жал на крајот се испостави дека имаме тренер кој не може да добие дерби натпревар... Најмногу трпевме поради одбраната која го загуби Самуел и не можеше да врзе два-три натпревари во ист состав, што за било која екипа е страшно.

Јас во Гасперини немам некоја доверба, се надевам дека ќе се покаже барем на домашна сцена. Ако се здрави и спремни за играње, ние сме сеуште заебана екипа за Италијански услови.Како стојат работите, најголемиот проблем во екипата ќе ни е толеранцијата кон Занети, а тоа и не е така голем проблем. Имаме и напад, и одбрана. Она што ме нервира е што запнуваме по Тевез наместо да запнеме по играч од среден ред, но се надевам дека ќе направат нешто и таму. Како и да е, не сме доминантни, ама сме конкурентни.

И уште една работа: Наполи ќе бидат уште подобри оваа година. Така да нема да се сведе се на пресметка помеѓу Интер и Милан.

Тууу ама сме нервозни... :)

Аргументи... немам многу. Не сум оптимист дека ќе освоиме ЛШ. Дури ни за Сериа А не сме фаворити. Ама не сум согласен дека ќе биде светско чудо ако освоиме, сепак Милан ни е конкурент, не Барселона или Манчестер. Значи имаме реални шанси, под услов да не направиме некоја глупост со продажба на Снајдер. Затоа не се истрчувам, чекам да заврши преодниот рок.

Значи, ако го задржиме овој состав, има неколку важни работи што треба да се спомнат:

Милан лани беше прв најмногу заради тоа што ние имавме грозна сезона. Секое коло се повредуваше по еден играч а измеѓу натпреварите се повредуваа и на тренинзи. Атмосферата отиде у пм. Подоцна екипата се среди кога се вратија повредените, и влезе во серија победи. За жал на крајот се испостави дека имаме тренер кој не може да добие дерби натпревар... Најмногу трпевме поради одбраната која го загуби Самуел и не можеше да врзе два-три натпревари во ист состав, што за било која екипа е страшно.

Јас во Гасперини немам некоја доверба, се надевам дека ќе се покаже барем на домашна сцена. Ако се здрави и спремни за играње, ние сме сеуште заебана екипа за Италијански услови.Како стојат работите, најголемиот проблем во екипата ќе ни е толеранцијата кон Занети, а тоа и не е така голем проблем. Имаме и напад, и одбрана. Она што ме нервира е што запнуваме по Тевез наместо да запнеме по играч од среден ред, но се надевам дека ќе направат нешто и таму. Како и да е, не сме доминантни, ама сме конкурентни.

И уште една работа: Наполи ќе бидат уште подобри оваа година. Така да нема да се сведе се на пресметка помеѓу Интер и Милан.
Имаме доволно играчи од средината.Алварез,станкович,занети,марига,мунтари,камбиасо,мота и тн кој што играт средина и нешто по повле4ено не ни треба средина ни треба напагач бидејќи милито е вон форма неверувам да ја врати пандев не е ништо повеќе единствено тавез и пацини така да мора да се донесе оште еден напагач за да може гасперини да игра 4-3-3 или 3-4-3

..................Cezar...............
.........Ranokia...lucio......samuel.....
......Maikon(Dzonatan)...Alavarez(Zaneti)...Snajder(Stankovic).....nagatomo(santon).....
........Tavez.........pazini.....Eto........

Имаме доволно играчи од средината.Алварез,станкович,занети,марига,мунтари,камбиасо,мота и тн кој што играт средина и нешто по повле4ено не ни треба средина ни треба напагач бидејќи милито е вон форма неверувам да ја врати пандев не е ништо повеќе единствено тавез и пацини така да мора да се донесе оште еден напагач за да може гасперини да игра 4-3-3 или 3-4-3

..................Cezar...............
.........Ranokia...lucio......samuel.....
......Maikon(Dzonatan)...Alavarez(Zaneti)...Snajder(Stankovic).....nagatomo(santon).....
........Tavez.........pazini.....Eto........
Реков дека ни требаат ИГРАЧИ. Не ми ги брои Мунтари и Марига... :)

Да се доведат уште Тевез на позајмница и Банега или евентуално Гаго да се доведе,на коњ сме за следна сезона !

Со Касемиро читам скоро официјално било дека ќе дојде во Интер...

Да не го носиме тој спонзор на дресовите наместо Пирели?
Не верувам... Газдата на Пирели, е директор во Интер и голем пријател со Морати... така да, мислам тешко..

Нема овој спонзор да го носиме на дресовите..но секој спонзор во интер е добре дојден..за да се обезбедат што повеќе пари.

Интер е заентересираз за чудото од дете на Џенова Stefano Sturaro!!
http://www.calcionews24.com/linter-investe-su-sturaro.html

Преку таквото ми се со овие таленти, ни едно докажано засилување не земавме ццц

Преку таквото ми се со овие таленти, ни едно докажано засилување не земавме ццц
Од десет играчи т.е „таленти“, еден да се погоди у ќар ќе бидиме, што не верувам во тоа.
Лани крофни, оваа година што е на менито?:D

Peder4inja nenasiteni
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:16 PM ---
Kорспорт: Иднината на Снајдер сеуште во дилема !!!
---------
Спорет Кориере дело Спорт иднината на Весли Снајдет останува
сеуште не јасна.Всушност Холанѓанецот вчера на тренингот рече
дека самиот тој ќе одлучи за неговата иднина.Се зборува сеуште
за Манчестер Јунајтед без оглед на зборовите на Алекс Фергусон.

Вчера Ернесто Паолило изјави дека нема некоја атрактивна понуда
за Холанѓанецот.Нераѕурите сакаат да го продадат Снајдер,но за
неговите услуги бараат 35-40 милиони евра,без ниту една техничка

компензација бидејќи со тие пари планираат да го купат Тевез.
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:17 PM ---
Стигнуваат нови вести околу транферот на Карлитос Тевез.Шпанскиот
магазин Спорт известува дека Интер и Сити постигнале договор околу
цената на Аргентинскиот напаѓач.

За неколку дена како што цитира Спорт,Тевез ќе тренира со своите колеги
од Репрезентацијата,Камбјасо,Самуел,Занети,Милито како и младиот Алварез.
Тевез сака да замине од Сити,и Интер му нуди 5 годишен договор и плата
од 7 милиони евра по сезона.Додека Сити ќе придобие 35 милиони евра
од овој договор.Иднината сеуште не е дефинирана но еден играч како
Карлитос Тевез секогаш има алтератива.

Не верувам дека Интер може и да помисли на вака висока плата за Тевез пред да ги продаде Милито и Пандев и да се ослободи од нивните плати. Во спротивно би било самоубиство, Ќе плаќаат 6-7 милиони годишно за двајца фудбалери на клупата.

Милито сигурно треба да си замине споед мене а пандев и на него му се исплајке да замине пошто цела година ќе грее клупа и да зима 1 милион помалце по му се исплаќе али досега ниеден не сака да си замине од Интер што навагат убаво на клупата нзн можеби шемата е на клупата а не на теренот :)
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:42 PM ---
http://www.facebook.com/notes/fc-inter-club-macedonia/џонатан-сакам-да-запишам-историја-со-овој-дрес/228702167168582

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom