Фан Клуб: Интер

А зашто го продаваат Вивиано? Може да иде во 90% од клубовите од италија како позајмени играч. Џенова е прва на листата. Исто и Болоња.

Патем, ја опнав сликава на демотивација, не можев да се воздржам:​

demotivacija.mk_Ovie-od-Juventus-ne-znaat-za-dosta...-...gledajte-shto-mu-napravija-na-Pirlo_13099842271.jpg

1452.gif

Интериста дај стави ја официјалната химна за овакви ситуации "Dotako sam dno zivota".

Курс ме боли за титулата од 2006. За таа од 2012 се секирам...

Сакам да бе прашам Интеристи, има ли некој било какво искуство за купување дресови, маички и чуда од странава?

Се попалив, сакам да си нарачам дрес и некоја од тие маичките со интел лого што се на нив...

Сакам да бе прашам Интеристи, има ли некој било какво искуство за купување дресови, маички и чуда од странава?

Се попалив, сакам да си нарачам дрес и некоја од тие маичките со интел лого што се на нив...
Не сум купил но сакам да ти препорачам да почекаш додека не ги презентираат новите дресови, маичките за тренинг итн. јас имам желба да ја купам оваа ама незнам :\

Eдно е сигурно, ќе се донесе уште едно име во средината, покрај Алварез.
CM.com: Next to Banega and Casemiro, a third and already an Inter option for a while, Vidal from Bayer Leverkusen.

It might be considered a surprise move by Inter next to the more concrete options mentioned above.

Конечно и Видал влезе во комбинација. :)

p.s. А и за Ламела постојат сеуште шанси да дојде во Интер, сепак сумата што ја барале Ривер е помала од 15м евра.

Сепак мислам дека Видал е само шпекулација...Интер повеќе е насочен кон Банега и Касемиро...и ако се донесе, ке се донесе само еден нема да се купат двајцата и сега е момент на одлука во Интер, а за Ламела само се пишува дека се заентересирани ама уште нема ништо конкретно.(y)
За Паласио мислам дека нема потреба да се носи, бидејки и Пандев е добар за на клупа. Ако веке се носи јак играч во нападот јас сум за Роси и Тевез.
За Роси може да се понуди пари + Пандев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom