Тактиката горе е од форум земена, Гасперини кажа дека ќе го адаптира тимот на повеќе тактики, што значи по потреба ќе менува но најверојатно ќе останат на 4-3-3 формација.
Алварез може да игра и централно во средината и во нападот така да Снајдер воопшто не е загрозен, Паласио ако дојде ќе дојде за да грее клупа но Пандев е дециден дека не сака да си оди што мене лично многу ме радува.
Пандев може комотно да си оди али ако доаѓа некој како Лавеци, башка и неговиот агент кажа дека Наполи и не е така лоша опција, ама да оди во Џенова кои не играат во ЛШ и кои дупло помала плата ќе му даваат маломорген, тоа ниту нему му одговара ниту на Интер бидејќи во еден таков случај ќе дојде Паласио.
Неам ништо на крај краева и за него, али само во случај ако дојде уште едно име од нападот кое би играло во прв тим.
--- надополнето: Jul 6, 2011 8:18 PM ---
Тоа ме фрустрира мене ..трчиме по некои фудбалери кои си немаат благе везе, а веќе имаме барем за класа подобри во составот...ама не..арно некој рече дали ти или кој беше не се сеќавам, каков тренер такви дибеци во екипа ќе имаме.
После ќе ми рече мене некој успешен трансфер период сме имале, кој сме ги земале Паласио и Алварез, едниот везе нема кај тера, а на другиот демек му престои добра иднина.
До крајот на трансфер пазарот има бајаги, до сега е обезбеден играч на кој сите му предвидуваат добра иднина и играч кој за разлика од Коутињо е веќе влезен во своите најдобри фудбаслки години, во трката за него беа победени и Арсенал и Рома.
Најверојатно ќе биде донесен и Џонатан што значи и бековските позиции ќе бидат покриени со солидни алтернативи.
Официјално е дека ќе се преговара и за Банега, играч кој ќе претставува долгорочно решение за средниот ред и играч кој би бил одлична зделка бидејќи нема уште многу од договорот со Валенсија инаку чини дупло повеќе од она за кое и се преговара, 9 милиони евра, што значи одлична прилика е ова сега да се донесе.
Ако изиграат паметно можат и шлагот на торта да го удрат со слична зделка покрај Банега, а тоа е Монтоливо.
Не можеш сега да судиш каков ќе биде трансфер пазарот, до сега се одвива добро, би рекол и солидно доколку и Банега веќе беше договорен, за да биде истиот феноменален би требало да се земе уште еден квалитетен напаѓач а во моментов најдобра опција според мене би била Пандев и Мота за Лавеци плус доплата, и плус, за една симболична сума од 10м евра да се земе и Монтоливо и ете ти, пуна капа, сите среќни и задоволни.