Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Веке кога сака Интер да земе уште еден напаѓач..Јас би рекол Adel Taarabt - http://www.youtube.com/watch?v=5WmUcpNRxqA&feature=related .
Дечково е млад и ги има сите предиспозици да стане Ѕвезда како Меси,Роналдо итн.
Ако Гаспарини игра со тројца напаѓачи би биле идеални во нападот Eto`o Pazzini Taarabt
Може да игра како крилен напаѓач и во средина.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Епа брат неговата негативна енергија не беше појака од таа позитивната на Мурињо(посебно на овој) и Занети:)
Батали ги тие муабет, не знам зашто верувате во такви работи.
Интер не е геј клуб па да се наруши љубовта и хармонијата помеѓу соиграчите.

Нели Касано беше бед бој? Ептен ги заеба Милан што отиде кај нив. По одењето на Касано од Сампдорија, а потоа и Пацини, Сампдорија испаднаа од Серија А. Многу лошо им делувал неговиот карактер.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Што е повеќе Паласио од Пандев, па што овие се запнале за Паласио?! :confused:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Што е повеќе Паласио од Пандев, па што овие се запнале за Паласио?! :confused:
Ни мене не ми е јасно, ако дошло до таму да го чекаме Паласио, тешко нами...
--- надополнето: Jul 6, 2011 8:07 PM ---
Па ваљда место Снајдер, е*ем ли га :).
Не го знам, се надевам дека може да игра полево заедно со Снајдер... не верувам дека е класичен плеј, видов само дека е офанзивен...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Ни мене не ми е јасно, ако дошло до таму да го чекаме Паласио, тешко нами...
--- надополнето: Jul 6, 2011 8:07 PM ---

Не го знам, се надевам дека може да игра полево заедно со Снајдер... не верувам дека е класичен плеј, видов само дека е офанзивен...
Тоа ме фрустрира мене ..трчиме по некои фудбалери кои си немаат благе везе, а веќе имаме барем за класа подобри во составот...ама не..арно некој рече дали ти или кој беше не се сеќавам, каков тренер такви дибеци во екипа ќе имаме.
После ќе ми рече мене некој успешен трансфер период сме имале, кој сме ги земале Паласио и Алварез, едниот везе нема кај тера, а на другиот демек му престои добра иднина.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.728
Тактиката горе е од форум земена, Гасперини кажа дека ќе го адаптира тимот на повеќе тактики, што значи по потреба ќе менува но најверојатно ќе останат на 4-3-3 формација.
Алварез може да игра и централно во средината и во нападот така да Снајдер воопшто не е загрозен, Паласио ако дојде ќе дојде за да грее клупа но Пандев е дециден дека не сака да си оди што мене лично многу ме радува.
Пандев може комотно да си оди али ако доаѓа некој како Лавеци, башка и неговиот агент кажа дека Наполи и не е така лоша опција, ама да оди во Џенова кои не играат во ЛШ и кои дупло помала плата ќе му даваат маломорген, тоа ниту нему му одговара ниту на Интер бидејќи во еден таков случај ќе дојде Паласио.

Неам ништо на крај краева и за него, али само во случај ако дојде уште едно име од нападот кое би играло во прв тим.
--- надополнето: Jul 6, 2011 8:18 PM ---
Тоа ме фрустрира мене ..трчиме по некои фудбалери кои си немаат благе везе, а веќе имаме барем за класа подобри во составот...ама не..арно некој рече дали ти или кој беше не се сеќавам, каков тренер такви дибеци во екипа ќе имаме.
После ќе ми рече мене некој успешен трансфер период сме имале, кој сме ги земале Паласио и Алварез, едниот везе нема кај тера, а на другиот демек му престои добра иднина.
До крајот на трансфер пазарот има бајаги, до сега е обезбеден играч на кој сите му предвидуваат добра иднина и играч кој за разлика од Коутињо е веќе влезен во своите најдобри фудбаслки години, во трката за него беа победени и Арсенал и Рома.
Најверојатно ќе биде донесен и Џонатан што значи и бековските позиции ќе бидат покриени со солидни алтернативи.
Официјално е дека ќе се преговара и за Банега, играч кој ќе претставува долгорочно решение за средниот ред и играч кој би бил одлична зделка бидејќи нема уште многу од договорот со Валенсија инаку чини дупло повеќе од она за кое и се преговара, 9 милиони евра, што значи одлична прилика е ова сега да се донесе.
Ако изиграат паметно можат и шлагот на торта да го удрат со слична зделка покрај Банега, а тоа е Монтоливо.

Не можеш сега да судиш каков ќе биде трансфер пазарот, до сега се одвива добро, би рекол и солидно доколку и Банега веќе беше договорен, за да биде истиот феноменален би требало да се земе уште еден квалитетен напаѓач а во моментов најдобра опција според мене би била Пандев и Мота за Лавеци плус доплата, и плус, за една симболична сума од 10м евра да се земе и Монтоливо и ете ти, пуна капа, сите среќни и задоволни.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас мислам дека Снајдер ќе го продадат а ќе земат крилен еден но нема да е Паласио ако дојде Паласио ќе биде резерва.Гасперини во Џенова од клупа го пушташе во Интер прва нема шанса.
Моја претопставка си оди Снајдер доаѓа некоја друг одличен фудбалер тип Тевез.
Алварез,Банега,Џонатан + според мене уште еден класа ќе земат.
Тимот во секој случај ќе е подобар од минатиот.
Да не го заборавам и Касемиро со новото правило 2 со не ЕУ пасош Интер и него го следи а одличен фудбалер е.

Ова го правел некој поима што нема за Интер

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
А бе овој Алварез мислам дека е ОК, има техника, офанзивен е (фала богу што не купија уште еден Камбиасо) може да го биде. Изгледа реално за нас е единствена опција да ги купиме додека се во Аргентина/Бразил, зошто штом дојдат во Удинезе/Палермо и слично, цената им ја фиксираат на 30 милиони и крај на приказната.

Ама ова со Паласио не можам да го сварам, нити пак со трампите на Пандев. Ако веќе го нудиш Пандев, нуди го за Флоро Флорес, тој е објективно класа над другите напаѓачи во Џенова, сам ги вадеше на многу утакмици... Ако го нудиш во Наполи, нуди го за Лавеци... а овие дибеци се во состојба да го заменат за Паласио, играч што за курс не ни треба. А кога ќе ми текне дека прочитав артикл за трампа Вивиано=Паласио, мислам дека тоа беше врв, онака, глупост на годината.

Се надевам дека до овој трансфер нема да дојде, мислам дека е страшно глупо...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.728
Иосоно, проблемот со Вивијано е што им се тутна во тим непланирано, не сакаа да го земат, доказ за тоа е и сумата која ја дадоа за него а беше помала за 600 000 евра од онаа на Болоња ако не се лажам.
Дојде зашто Болоња направија амтерска и бламаторска грешка за која незнам дали знаеш зашто знам не беше тука периодов, цела Италија им се смееше ...
И сега сакаат тоа да го искористат за играч бидејќи тешко дека Вивијано би бил верна сенка на Цезар а уз пут и самиот сака да брани за репрезентација, повик кој и го доби од Прандели.

Е сега се согласувам дека глупо би било да се удри на Паласио, Арсенал на пример мака мачат со голмани ама од таму освен Фабрегас кој нема шанса да дојде во Интер, друг играч адекватен за тимов кој би си одел од таму јас не гледам, само ако Снајди биде продаден па да се обидат да го ангажираат Насри.
Друг тим за Вивијано ја не гледам, зборам за тим кој за возврат ќе може да прати свој играч во Интер, играч кој му е потребен на Интер моментално.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Иосоно, проблемот со Вивијано е што им се тутна во тим непланирано, не сакаа да го земат, доказ за тоа е и сумата која ја дадоа за него а беше помала за 600 000 евра од онаа на Болоња ако не се лажам.
Дојде зашто Болоња направија амтерска и бламаторска грешка за која незнам дали знаеш зашто знам не беше тука периодов, цела Италија им се смееше ...
И сега сакаат тоа да го искористат за играч бидејќи тешко дека Вивијано би бил верна сенка на Цезар а уз пут и самиот сака да брани за репрезентација, повик кој и го доби од Прандели.

Е сега се согласувам дека глупо би било да се удри на Паласио, Арсенал на пример мака мачат со голмани ама од таму освен Фабрегас кој нема шанса да дојде во Интер, друг играч адекватен за тимов кој би си одел од таму јас не гледам, само ако Снајди биде продаден па да се обидат да го ангажираат Насри.
Друг тим за Вивијано ја не гледам, зборам за тим кој за возврат ќе може да прати свој играч во Интер, играч кој му е потребен на Интер моментално.
Eeeee.... ај не заебавај... ќе се најде тим и играч за замена, само нека не го нудат за Паласио, му ја буткаат цената :)

Патем, ја опнав сликава на демотивација, не можев да се воздржам:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.728
Eeeee.... ај не заебавај... ќе се најде тим и играч за замена, само нека не го нудат за Паласио, му ја буткаат цената :)
Teшко оди со голманите, повеќето имаат веќе прв голман, ко Наполи на пример, немаат никаква потреба од замена за Де Сан(k)тис, иако има 34 години, не се приморани сега да го менуваат па затоа не верувам дека кај нив би поминал и Вивијано.
Али ок, можат да се обидат за Лавеци но како и да е и Пандев ќе мора да биде вклучен за овој играч. Вивијано + Пандев + кеш, или и Мота да влезе во трампата но во една таква ситуација и Монтоливо ќе мора да дојде.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не се ограничувај ти само на Италија, има и други лиги :)

Kajgana Shop

На врв Bottom