Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
А зашто го продаваат Вивиано? Може да иде во 90% од клубовите од италија како позајмени играч. Џенова е прва на листата. Исто и Болоња.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Интериста дај стави ја официјалната химна за овакви ситуации "Dotako sam dno zivota".

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Ламела во Рома за 12.000.000

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Курс ме боли за титулата од 2006. За таа од 2012 се секирам...

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Сакам да бе прашам Интеристи, има ли некој било какво искуство за купување дресови, маички и чуда од странава?

Се попалив, сакам да си нарачам дрес и некоја од тие маичките со интел лого што се на нив...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сакам да бе прашам Интеристи, има ли некој било какво искуство за купување дресови, маички и чуда од странава?

Се попалив, сакам да си нарачам дрес и некоја од тие маичките со интел лого што се на нив...
Не сум купил но сакам да ти препорачам да почекаш додека не ги презентираат новите дресови, маичките за тренинг итн. јас имам желба да ја купам оваа ама незнам :\

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.408
Eдно е сигурно, ќе се донесе уште едно име во средината, покрај Алварез.
CM.com: Next to Banega and Casemiro, a third and already an Inter option for a while, Vidal from Bayer Leverkusen.

It might be considered a surprise move by Inter next to the more concrete options mentioned above.
Конечно и Видал влезе во комбинација. :)

p.s. А и за Ламела постојат сеуште шанси да дојде во Интер, сепак сумата што ја барале Ривер е помала од 15м евра.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Сепак мислам дека Видал е само шпекулација...Интер повеќе е насочен кон Банега и Касемиро...и ако се донесе, ке се донесе само еден нема да се купат двајцата и сега е момент на одлука во Интер, а за Ламела само се пишува дека се заентересирани ама уште нема ништо конкретно.(y)
За Паласио мислам дека нема потреба да се носи, бидејки и Пандев е добар за на клупа. Ако веке се носи јак играч во нападот јас сум за Роси и Тевез.
За Роси може да се понуди пари + Пандев.

Kajgana Shop

На врв Bottom