Фан Клуб: Интер

Дури немаше, немаше гласини за трансфери...сеа денојве умов шашма ми го напраеја, појче играчи знам од Ј. Америка него од овие што игра во Италија.
Сеа гледам, сме го земале Алварез, да му го дајме на катанија за Пасторе...

Алварез и официјално потпиша за Интер 5 години договор за 12 милиони изглеа.Епа нека ви е честито.

Тевез нема шанси да дојде во Интер, ниту пак некаде во Европа. Тој летово заминува за Аргентина. Поздрав до него со песната:

Ќути бре, таман почна колку толку асално да иде темава во тој контекст ...
Банега е следен, а најверојатно ќе се тргне и по Ламела, уште седат во Аргентина а Алварез е веќе договорен, во една ваква ситуација искрено свеедно е дали ќе дојде или не Паласио.

Не заебавај како може да е сеедно :) Ама исто му реков и на Бене вчера: кога било кој може да биде тренер, било кој може и да игра.​

За нас аргентинците/бразилците се најдобра опција во моментов, само таму можеме да купиме нешто квалитетно без да се изглупираме. А Вивиано ако го сменат со доплата за некој екстра играч, во ред, ако го дадат за просечен играч кој ќе лапа плата и нема да можеме да го продадеме никаде, алал да им е. Реков и вчера, да го понудеа за Цветко Цветкоски и да разберев некако, ама Паласио???​

Според тутомеркато Џонатан ги поминал физичките тестови и деновиве треба да се потврди истото и за Алварез. Предпоставувам дека следен е Банега па после него кој? :D

Монтоливо/Хамшик,и да ... мора да се земе уште еден штопер,се секавате оваа година кога имаве проблеми со одбараната,коа го јадевме од Шалке со 5 комада,не планирам да го гледам Киву пак на терен јас,моја варијанта е Суботиќ од Борусија,стуб е човекот... ајде има време,чекаме изненадувања од Морати уште...
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:35 AM ---
Јас читав дека ќе сме го искористеле Вивиано за да го добиеме Паласио и ми се слоши.
За тие што не прочитаа добро уште еднаш: ќе сме го искористеле Вивиано за да го добиеме Паласио.
Страшно.

:confused: :confused: :confused::confused: :eek::eek: Само ова не ми требаше да го прочитам...

------- Ето --- Пацини --- Тевез -----

---------------- Снајдер -----------------

замислете ....:ROFLMAO:

честито алварез...од пред нос ни зедовте одличен играч
Да бе од пред нос, понудете вие 5 милиони :)
Колку што знам, Рома понудиле најмногу 9 милиони, Интер го зема за скоро 12 милиони евра и тоа 90% од договорот на Алварез, 10% остана во сопственост на Велез.

Знаете колку ќе помине откако ќе го земете Тевез додека не почне да плаче по Аргентина? 3-4 месеца :Р
Бате кој дошол во Интер потоа не сакал да си замине..или кој си заминал се кае..ко на пр Ибра...отиде во Барса за Лига на Шампионите и коа ја освои Интер се Каеше што заминал.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:59 PM ---
Jonathan I Ricky Alvarez се договорени уште да поминат на Медицински прегледи. Следни се Banega и Lamela...a во нападот се шпекулира за Rossi и Tevez.

Алварез навивач на Интер од 6 години :)

322fefa9f06be01936bb61fce981a348-73522-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpeg

Утре дресчињата?

------- Ето --- Пацини --- Тевез -----

---------------- Снајдер -----------------

замислете ....:ROFLMAO:
Ако веќе семаме играч од светска класа во шпицот, подобро тоа да биде Агуеро :) И тој е на продажба и е далеку помлад од Тевез.

Мислам дека со Тевез ке биде ризично. Играчот како да ја загуби желбата да игра фудбал, еднаш и тој самиот го потврди тоа, па може уште на по првата сезона да почне да плачи за Аргентина...
Само не верувам дека тоа би се случило. За еден таков играч најпрво ке се продадат Ето или Снајдер...

Erik Manuel Lamela, за овој се бориме да го добиеме?
Пак деца собираме, а со деца матеница не се срка..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom