Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другари отиде скудетото од 2006 година по се изгледа ќе ни го земат извор http://www.fcinternews.it/![]()
Абе ја незнам дал е Јули или Април ти оставив линк па сам прочиај си ако не верувашАприлили не е денеска.
Абе ја незнам дал е Јули или Април ти оставив линк па сам прочиај си ако не веруваш
7 July is the day when our new jersey will be presented..
Баталете скајспорт, отварајте само fcinternews и fcinter1908, а од нашиве удрете на fcinter.com.mk зашто и ние од таму црпиме информации и ги тангираме оние од порелевантните италијански медиуми ко Скај Италија на пример.
Алварез 85% е готова работа, официјално е и дека Интер трга и по Банега, од Аргентина Ламела ќе е само шлаг на тортата по која тргнаа Интер периодов, доволно е од таму.
Oд Џенова иначе се убедени дека Пандев ќе прифати да игра за нив а во една таква ситуација Паласио 100% доаѓа ...
Не ме зезај, Македонски спортспоред македонски спорт, алварез потпишал за интер!!! за 12 милиончиња!!! ај честито!!!
Не ме зезај, Македонски спортПа кај ги нашле и 12...