Фан Клуб: Интер

Ја реков .... Пасторе/Кака СУПЕР .... Гансо - онавки4 пошо е стаклен а НАСРИ ако дое ке биде ебење =))

Не бе каков Кака каков бакрач. Морати рече млади играчи, Кака не е млад.

Рома ако случајно го земат Кркич, и ако детево добие по минимум 60 минути секој натпревар, еве уште од сега го прогласувам за најдобар стрелец/играч за следната сезона во калчото.

Ние сите ги сакаме...

Не бе каков Кака каков бакрач. Морати рече млади играчи, Кака не е млад.

Рома ако случајно го земат Кркич, и ако детево добие по минимум 60 минути секој натпревар, еве уште од сега го прогласувам за најдобар стрелец/играч за следната сезона во калчото.

Ние сите ги сакаме...
Кркич ке се изгуби во Италија,тоа гарантирам! Мислам дека и Syn го сакаше во Интер,али ја ич го нејќам,иначе читам можеме и Насри да го донесеме што според мене е многу добар потег!

Кркич ке се изгуби во Италија,тоа гарантирам! Мислам дека и Syn го сакаше во Интер,али ја ич го нејќам,иначе читам можеме и Насри да го донесеме што според мене е многу добар потег!

Зошто мислиш ке се изгуби? :confused:
--- надополнето: Jun 11, 2011 3:49 PM ---

Не верувам да се олку глупави во Интер. За малце глупи се - знам. Ама ова е beyond my imagination.

Mercenary е баниран па ми пренесе да ве кажам нешто :)

Покрај Каржа, ако го купат и Бендтнер, ја ќе се фрлам од Камени мост, најсериозно. Нека пази Морати што праи, ќе ме носи на душа! :D

Mercenary е баниран па ми пренесе да ве кажам нешто :)
Пренеси му на Штрафот дека ќе има уште еден со него во фрлањето:ROFLMAO:
Ако стварно се донесе Бендтнер, незнам, ептен дебилна екипа ќе бидеме :/ ..и Морати изветреал(сеа не излетувајте со постови од типот, кој ја напраи екипата со која освоивме ЛШ, било поминало тоа, не сакам Интер да го гледам позади Милан и Јуве ;) )

Зошто го банираа?
За глупости го банирале, 5 дена мислам, ама и кога ќе истече банот, вика дека нема да се пушта некое време за да не јаде перманент.
mrgreen.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom