- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Ќе купиме некој добар играч,или само некои потпросечни како ХАРЃА се во игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кркич ке се изгуби во Италија,тоа гарантирам! Мислам дека и Syn го сакаше во Интер,али ја ич го нејќам,иначе читам можеме и Насри да го донесеме што според мене е многу добар потег!Не бе каков Кака каков бакрач. Морати рече млади играчи, Кака не е млад.
Рома ако случајно го земат Кркич, и ако детево добие по минимум 60 минути секој натпревар, еве уште од сега го прогласувам за најдобар стрелец/играч за следната сезона во калчото.
Ние сите ги сакаме...
Кркич ке се изгуби во Италија,тоа гарантирам! Мислам дека и Syn го сакаше во Интер,али ја ич го нејќам,иначе читам можеме и Насри да го донесеме што според мене е многу добар потег!
Покрај Каржа, ако го купат и Бендтнер, ја ќе се фрлам од Камени мост, најсериозно. Нека пази Морати што праи, ќе ме носи на душа!![]()
Зошто го банираа?Mercenary е баниран па ми пренесе да ве кажам нешто![]()
Пренеси му на Штрафот дека ќе има уште еден со него во фрлањетоMercenary е баниран па ми пренесе да ве кажам нешто![]()
За глупости го банирале, 5 дена мислам, ама и кога ќе истече банот, вика дека нема да се пушта некое време за да не јаде перманент.Зошто го банираа?
!!! П Р О П А С Т !!!
Колку што е добра, толку е и лоша.