Фан Клуб: Интер

За Мунтари не очекувајте да земеме ни 6, ни 8, ни 10 милиони!! За да го продадеме тоа тенџере ние треба толку да платиме на некој клуб за да го тргнеме од кај нас!!!!!!!!!!!

Санчез ги договорил личните услови со Барселона останува уште тимовите да се договорат!!

Ама немаjте гајле вие, ќе го земете Кака :D

Санчез ги договорил личните услови со Барселона останува уште тимовите да се договорат!!

Ама немаjте гајле вие, ќе го земете Кака :D

Точно така, и јас сеага сакав токму ова да го пишам. Значи по се изгледа ке останеме со кур во раце, и ке се тешиме на Самурајот и Каааржаааа. :)

Точно така, и јас сеага сакав токму ова да го пишам. Значи по се изгледа ке останеме со кур во раце, и ке се тешиме на Самурајот и Каааржаааа. :)
Ма и овој болдираниот би изиграл подобро од Карја и „Озрачениот“ ...

Според Google Translate, Санчез има договор со Интер (4 годишен договор со 4м плата) а не со Барса. Тие шпекулациите за во Барса биле за да се притисне Морати.

Малага го бара Лусио но Лусио сака 2 годишно продолжување на договорот а Интер му нуди 1 година. Ќе видиме како ќе се договорат...

Мора да научам Италијански веќе еднаш...

Не верувајте на секоја изјава или шпекулација. Нормално е да има ценкање. Да одиш во бутик за една миачка од 500 ден ке се ценкаш а не за милионски суми :)
Удинезе се обидува да извади што повеќе, Морати да ја намали цената... Јас сеуште сум убеден дека Санчез ќе биде играч на Интер.

Studio Sport - Sanchez has only the agreement with Inter

Ако го дадеме Лусио многу ќе згрешиме, оваа година одкако се повреди Самуел речиси цел товар е на негова страна, тој скоро секогаш ги покрива и другите во одбраната како Ранокија и Кордоба.
Сакам Лусио да остане во Интер, од каква одбрана пред 2-3 години стигнавме до мизерна која прима голови од секоја екипа.

Ако го дадеме Лусио многу ќе згрешиме, оваа година одкако се повреди Самуел речиси цел товар е на негова страна, тој скоро секогаш ги покрива и другите во одбраната како Ранокија и Кордоба.
Сакам Лусио да остане во Интер, од каква одбрана пред 2-3 години стигнавме до мизерна која прима голови од секоја екипа.
А од кај тоа дека ќе го даваме Лусио :D

Неколку од играчите што се поврзуваат со нас (Вивиано, Кришито, Монтоливо и Роси) ќе играат за Италија вс Ирска, гледајте. :D
Пацо стартува, Ранокија резерва.

Неколку од играчите што се поврзуваат со нас (Вивиано, Кришито, Монтоливо и Роси) ќе играат за Италија вс Ирска, гледајте. :D
Пацо стартува, Ранокија резерва.
На која ТВ ќе даваат?

Пренос од Италија - Ирска има на некоја тв?
--- надополнето: Jun 7, 2011 6:54 PM ---
Ако нема, еве ЛИНК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom