Фан Клуб: Интер

Кастињос пак даде гол за 1-1
Дај боже добро да се покаже момчево кај нас...има голем потенцијал..:)

Голот на Кастињос

Карја пред Кутињо пак... Нека ме стрела некој! Сите си купуваат ѕверови, ние Карја ке го земеме.

значи ето наш осет нема мме :icon_lol:

Конечно му дадовме гол на Наполи таму. :)

Наивен гол, од ситуација каде сите помисливме дека нападот на Наполи отиде у три лепе, Капитенов аматерски изигра во таа ситуација, колку да удри уште една потврда сезонава дека дојде време кога мора да отвори простор во екипа за други играчи а он полека но сигурно да се префрла на клупа.

Али гледајќи го на последните 6-7 натпревари Нагатомо ме убеди дека е зрел за стандарден првотимец по таа лева страна. Типот има се што е потребно за wing бек.

Zanetti mislam poleka treba da otide vo penzija, a Nagatomo navistina iznenaduva narednata sezona ke bide standarden

каржа остана на терен, а не го стави ни пандев ни кутињо

Ми кажаа денеска чиста нула во кладилница (местена) али не ја турив пуу, Иначе за утакмицава Нагатомо звер,мора да се откупи за другата година.Најголема нервоза ме јадеше што не го пуши Кутињо,цела утакмица оној Каржа ми се смучи да го гледам,незнам зашто не му дава шанса има потенцијал во детето али ете... 2 место оваа година тоа е тоа да сме живи и здрави.Ајде другата сезона неколку нови играчи и пак би се вратиле на врвот таму и кај што ни е местото !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom