Една скоро небитна утакмица изигра добро и сеа зидан го напраивте. Следната сезона или позајмица или сите од куп мора да ги ига минимум.
Ај ќе ти реплицирам дека индиректно и јас сум прозван .
Како прво и најважно , пишав и во еден од претходните постови па ќе нагласам пак ,
јас вчера не ја гледав утакмицата и појма неам како изиграл
Идемо даље : За зидан , не може да биде , тоа е факт . Дека има потенцијал има . Оваа сезона КУтињо не изигра ниту една утакмица . Па како сакаме ние да напредне , прва сезона му е во Интер , прва во Италија , на почетокот а може и сега претпоставувам проблеми со акмлиматизација , говорна бариера и остали ефекти што се јавуваат кај млади фудбалери .
Ако чекаме само од куп утакмиците , ништо . А дека ќе добие од некој тренер шанса и тоа ништо . Ако ме прашуваш мене , ја би да биде на место на Пандев , односно Пандев да добива минути како Кутињо , зашо таа плата што ја зима ( прочитав колку Лусио и Мота ) и игрите што ги прикажува ги заслужува минутите на Кутињо и ништо повеќе .
Ако се планира да се даде на позајмица и после да врати кај нас , тоа нека само Италија и ниедно друго место . А треба да се најде клуб каде што ќе игра барем 60 минути по утакмица и повеќе
Како што пиша Тала погоре , ако планираат да носат играчи од типот на Каржа во екипа како Интер , тогаш нека не носат и Кутињо и Оби нека добиваат повеќе шанса