- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.076
- Поени од реакции
- 16.655
Кутињо за Пандев е Марадона
...aко глеаме според еден меч...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кутињо за Пандев е Марадона
А зашо го стаи слобониот молим те кажи ми . Што дека слободен Кутињо е добар ?? Има осет за игра , визија има , брз е , корисен за тимот . Година ипол игра у Интер , Камбијасо има дадено повеќе голови дадено од Пандев за овој период а игра далеку поназад од него , далеку
Чекај, сакаш да ми потенцираш дека Пандев нема осет за игра, нема визија, ај толку не е брз, ама се друго има, налик на Фиго, знај да задржи топка и ретко има погрешно додавање.
Голот го стаив со напомена дека после голот Пандев ништо повеќе не направи и дека е тоа само еден момент кој и не значи многу во понатамошниот дел од сезоната.
Штета што Кутињо на крај од се приклучи во тимот, но ако остане наредната сезона и ако новиот тренер (се надевам нов) ќе му дај повеќе шанса ќе видиме што знае и умее.
Најмалце па КутињоПандев е далку од тоа што беше . Таа визија и осет за игра ги нема веќе како што ги имаше . Да не се фаѓам за головите , па јас на Пандев не му се сеќавам на една асистенција годинава , освен онаа со БАерн . Да ја имаше визијата и осетот за игра немаше да има шпекулации дека ќе го продаваат по само 1 година . И Пандев не од блиску како Фиго и нема да биде . Фиго сеа да се врати , Падев нема да заигра .
Не се гледа тоа, битен е голот од слободен каде што живиот ѕид не ни скокна. Ние, Интер, работиме на кредити, а веќе си ги обезбеди за следната година, исто како и Карја со 2та важни погодоци и асистенциитеДобро може одигра добро Кутињо ама неможе да се рече дека е подобар од Пандев, колку само грешки направи Кутињо денес во додавања, колку изгубени топки, погрешни додавања.
Се гледа дека има потенцијал, но уште треба да работи за на физички план, мн слаб е во дуели.
Оби е доста подобар според мене во моментов од Кутињо.
Најмалце па Кутињо![]()
Па ја не реков дека Кутињо е ко Фиго , кај виде да пишам такво нешто . Ти кажа дека Пандев бил налик Фиго .
Кутињо сеа дојде у Серија А , има 18 години ако не се лажам , ако игра детето констатно година - две , тогаш ќе го видиме неговиот потенцијал . Ја денес не ја ни гледав утакмицата , ова ти го зборам од веќе видено во претходната сезона .
Дајте го Кутињо у Милан,ке го напраиме играчиште ипол!
:smir:
Ги чекаше, ама во друг клуб се калеа тие, а не се калеше Кристијано во Јунајтед, најмалце Пато во Милан..Да бе , Фергусон будала беше што го чекаше Кристијано , Милан будали беа што го чекаа Пато и милион други примери и Венгер е ненормален што го чекаше Цеск и остали ѕвезди .
Не заебавам има потенцијал у детето , има
Ние го имаме Кутињо, а вие Пато![]()
Ги чекаше, ама во друг клуб се калеа тие, а не се калеше Кристијано во Јунајтед, најмалце Пато во Милан..
Ако алудираш на тоа да се дај Кутињо во друг послаб клуб, океј, сум и јас за таа варијанта, ама да се кали во Интер..ќе си гледаме како други екипи си креваат трофеи.
Jeбем ли га кај се калел, ама не ми е верно да дошол овака како што дојди Кутињо во Интер, „спремен“ за во прв составА кај се калеше Пато ???