Фан Клуб: Интер

Moрати самиот изјави, кога го продаде Ибра, дека никогаш не застанувал пред желбите на своите фудбалери и никогаш никого со сила не терал да ги брани боите на овој клуб.
И не само со Ибра, примери мал милион, но нормално, само ако клубот кој е желба за дестинација на играчот ја плати бараната цена, затоа Маикон на пример не замина во Реал.

Секако дека така и треба, и се сложувам со Морати, но за 25М како што се шпекулира да се даде Шнајдер, а пак за еден Тевез/Нејмар да се плати 35-40М не бива, затоа што Шнајдер каде каде има поголема улога во играта на Интер.

Да сум ја на местото на Морати, ако некој сака да го купи Шнајдер би им барал 40-45М. А пак за Маикон беше сосема друга приказната, дебелиот беше тој што бараше од Морати да не го шитне Маикон, мислам дека тоа беше клучниот момент зошто овој играч не беше продаден.

Гансо: Ќе се преселам во Италија; Интер или Милан? Не знам ....... !!!!! Нека ни е среќен празников и Интер да ни се врати на победничките патеки во најбрз можен рок!

Нека ви е срекен празникот момци!Нека е за многу години! :) :back:

Верувам дека ако сега го гледате полуфиналето помеѓу Шалке и Манчестер ви е уште потешко кога гледате од какви гниди сте испаднале. Стварно не знам што се згрешија со вас па така да изиграат а денес не знаат да одат. Дефинитивно се најслабиот тим кој играл во полуфинале на ЛШ.

Верувам дека ако сега го гледате полуфиналето помеѓу Шалке и Манчестер ви е уште потешко кога гледате од какви гниди сте испаднале. Стварно не знам што се згрешија со вас па така да изиграат а денес не знаат да одат. Дефинитивно се најслабиот тим кој играл во полуфинале на ЛШ.

Не е работата до нив,тие си го изиграа своето против нас....туку проблемот е тоа што играчите на Интер на првиот натпревар на Меаца не трчаа воопшто после 2-1 кога Милито го постигна голот....додуша мене ми е помило што испаднавме од Шалке бидејќи се надевам дека морати и управата ќе се свестат дека во тимот нешто не штима..а вака ако испадневме до Манчестер сите ќе се тешеа дека тимот е доволно добар само што немаше среќа за пролаз во финале....и плус тука во форумот ќе беше лудници..фановите на Манчестер ќе не реметеа на големо

Не ми се верува како испаднавме од овие слепциве стварно,ама ете не е Фергусон Лео ,ах да беше Мурињо и оваа година,ке ги мачкавме како паштета !!!

Знаев јас дека Шалке не се јаки,туку ние изигравме многу слабо и плус утната тактика на Лео од почеток! Денес Манчестер им изигра лекција по фудбал,да не им беше фантастичниот Нојер ке примеа петарда!Морам да го пофалам и Гигс,тој и Занети се единствените фудбалери кој на 37 години играат како да имаат 25!

Decki kolku e mozno inter da go brani scudetoto ima edna opcia vo edna kladilnica koef.e 100 za inter dobro e da se proba (iako e tesko) pozz

Decki kolku e mozno inter da go brani scudetoto ima edna opcia vo edna kladilnica koef.e 100 za inter dobro e da se proba (iako e tesko) pozz

Стај на Милан додека/ако можеш... може ќе извадиш за дрес од Мексес во новиот клуб :pos:

Не најозбилно дупи дечково или што е со ретардираниве постови преку цела сезона?

mozno e, kako ne e mozno! bilanezite imaat potezok raspored od nas, igraat so roma udineze i 3 puta so napoli do kraj.
Od ovie mecevi 5 sigurno gubat.
A mie tepamo se do kraj i ce ja odbranimo titulata.

Stavaj gi site pari na Inter, zatopluva vo Milano, go imame trenerot so podobar pocetok i od kapelo.

LEOMUNTADA! :))))

mozno e, kako ne e mozno! bilanezite imaat potezok raspored od nas, igraat so roma udineze i 3 puta so napoli do kraj.
Od ovie mecevi 5 sigurno gubat.
A mie tepamo se do kraj i ce ja odbranimo titulata.

Stavaj gi site pari na Inter, zatopluva vo Milano, go imame trenerot so podobar pocetok i od kapelo.

LEOMUNTADA! :))))
АМан бе веке преку кур си му на пола фан клуб тука со твоиве итроштини!Од тебе веке не ми се влага во фан клубов...Дај олбави не малку барем овде.Ете ти тема серија А таму мавај сеир на наша сметка,ама фан клубов остај го чист.Озбилно замараш!

Оти бе не ми дава во кориснички панел дека пишал некој :ѕ
И дај бидете поактивни малку мајке му...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom