Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Христос воскресна, среќен празник нероаѕури :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moрати самиот изјави, кога го продаде Ибра, дека никогаш не застанувал пред желбите на своите фудбалери и никогаш никого со сила не терал да ги брани боите на овој клуб.
И не само со Ибра, примери мал милион, но нормално, само ако клубот кој е желба за дестинација на играчот ја плати бараната цена, затоа Маикон на пример не замина во Реал.
Верувам дека ако сега го гледате полуфиналето помеѓу Шалке и Манчестер ви е уште потешко кога гледате од какви гниди сте испаднале. Стварно не знам што се згрешија со вас па така да изиграат а денес не знаат да одат. Дефинитивно се најслабиот тим кој играл во полуфинале на ЛШ.
Decki kolku e mozno inter da go brani scudetoto ima edna opcia vo edna kladilnica koef.e 100 za inter dobro e da se proba (iako e tesko) pozz
Decki kolku e mozno inter da go brani scudetoto ima edna opcia vo edna kladilnica koef.e 100 za inter dobro e da se proba (iako e tesko) pozz
АМан бе веке преку кур си му на пола фан клуб тука со твоиве итроштини!Од тебе веке не ми се влага во фан клубов...Дај олбави не малку барем овде.Ете ти тема серија А таму мавај сеир на наша сметка,ама фан клубов остај го чист.Озбилно замараш!mozno e, kako ne e mozno! bilanezite imaat potezok raspored od nas, igraat so roma udineze i 3 puta so napoli do kraj.
Od ovie mecevi 5 sigurno gubat.
A mie tepamo se do kraj i ce ja odbranimo titulata.
Stavaj gi site pari na Inter, zatopluva vo Milano, go imame trenerot so podobar pocetok i od kapelo.
LEOMUNTADA!)))