Фан Клуб: Интер

Милион евра годишно зима, уште да не им дал ... мамата !
И после зашто сака да остане у екипава, на ниту едно место на планетава нема да ја има истава плата, мада мене ми одговара да остане и сакам да остане, таков играч од клупа за наредна сезона би било одлично а со асален тренер ќе 'ржи и здраво за прв тим.

Од близок извор (пријател на Пандев) дознав дека имал понуда од Баерн Минхен со годишна плата од 4 милиони евра (ако не се лажам во Интер зема 3 милиони евра), али не сакал да си замине од Интер т.е. Италија, најпрвин заради својата фамилија и поради убавиот живот во самата држава. :)

Штраф не е Египќанец туку Мароканец (ако збориме за Каржжжжжжжжа)

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...chester-United-plot-25m-raid-Inter-Milan.html
Ферги сака да го лапне за 25 милиони фунти
King of the Assists

4tpr9u.jpg

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...chester-United-plot-25m-raid-Inter-Milan.html
Ферги сака да го лапне за 25 милиони фунти
King of the Assists

4tpr9u.jpg

DailyMail.jpg

Грешка е статијата, овој Снајдер го сака Ферги, најди НЗС на слика, наслов и вовед :pos: Чим ваква глупост имаше пред да ја средат статијата, можеш да замислиш колку е веродостојно ова :)

Слабо е совршена жена му на снајдер........алал да му е.

Пак не го игра Коутињо .... ненормален е скотов ...ХАРЏА да играл ....

Јас 100% сум сигурен дека Кутињо му ја пумпа ќерката на Леонардо и затоа не го вика (исти случај со Роналдињо и Рајкард)

вака така овие Лацио имаат компактен тим... тој Лихштајнер мора да се земе од нив... ПО ИТНО!!! момакот е Ѕ В Е Р!!! Лео е глуп што не го игра истиот тим што играше со Рома, јас разбирам треба да се одморат играчи ама Пандев мора да игра, каква партија прикажа сум се изненадил... Праи грешка што го седнал на клупа... исто и што Кутињо го нема у повиканите а Карја го има... тој Карја е АНТИФУДБАЛЕР

CDS reporting Carlos Tevez has agreed a move to Inter Milan. 5-year deal on €7m p/y, with €3m bonuses. Hoping #MCFC will sell for €30-35m.

Ако е ова вистина, честитки. Само и по ова се гледа дека агентот негов претерува :)

CDS reporting Carlos Tevez has agreed a move to Inter Milan. 5-year deal on €7m p/y, with €3m bonuses. Hoping #MCFC will sell for €30-35m.

Ако е ова вистина, честитки. Само и по ова се гледа дека агентот негов претерува :)
Извор?

CDS - Corriere dello sport :) На Твитер го најдов од еден новинар, сигурно го има истово на страницата на CDS :)
Лееј не го видов нцнц! Фала ипак :) И доколку ова е точно гарант некој си оди од Интер пошо според пишувањево Тевез би требало околу 10 милиони годишно да зема исто и Ето толку зема така да и ради ова ФФП мислам дека некој уште од сега е на излезна врата од Интер. Според мене Маикон е прв за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom