- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.667
- Поени од реакции
- 119.980
Се согласувам за се освен за муабетот за Тевез. Па добро бе брат како можеш да кажеш дека Санчез<Тевез, ова нема логика што го збориш. Можеби Санчез има 22 години и има фантастична сезона зад него али до сега многу повеќе сме виделе од Тевез одколку од Санчез, неможеш да кажеш со сигурност за Санчез дека ќе се снајде во голем клуб бидејќи се уште игра во Удинезе а тоа и не е некој репер.Океј, ти така мислиш, јас мислам дека проблемот ни е во средината. Затоа и го реков тоа што го реков.
Пак ама ке речам, еве и да дојде Монтоливо, сам само тој не знам што ке промени сам, додади на ова и Тевез, значи остануваме на ист состав само + Монтоливо и Тевез.
И јас го викав тоа за Санчез, има многу да јаде за да биде добар играч, ама човекот има 22 години, и ако имаш гледано само 1 натпревар од него не мора повеќе, ќе видиш само со каква леснотија игра, како воопшто да не се мачи. Така да Санчез > Тевез, и да не заборавиме, Тевез игра во Аргентина а Санчез во Чиле, па затоа и толку многу прашина околу Тевез за разлика од Санчез, и за Зарате на времето се палеа сите дека млад брз и плус од Аргентина, што по дифолт значи дека ке го биде...
П.с. да не ме сфатиш погрешно... и јас мислам дека Санчез ЌЕ биде подобар од Тевез, ама ЌЕ биде