Фан Клуб: Интер

Океј, ти така мислиш, јас мислам дека проблемот ни е во средината. Затоа и го реков тоа што го реков. :)

Пак ама ке речам, еве и да дојде Монтоливо, сам само тој не знам што ке промени сам, додади на ова и Тевез, значи остануваме на ист состав само + Монтоливо и Тевез.

И јас го викав тоа за Санчез, има многу да јаде за да биде добар играч, ама човекот има 22 години, и ако имаш гледано само 1 натпревар од него не мора повеќе, ќе видиш само со каква леснотија игра, како воопшто да не се мачи. Така да Санчез > Тевез, и да не заборавиме, Тевез игра во Аргентина а Санчез во Чиле, па затоа и толку многу прашина околу Тевез за разлика од Санчез, и за Зарате на времето се палеа сите дека млад брз и плус од Аргентина, што по дифолт значи дека ке го биде...
Се согласувам за се освен за муабетот за Тевез. Па добро бе брат како можеш да кажеш дека Санчез<Тевез, ова нема логика што го збориш. Можеби Санчез има 22 години и има фантастична сезона зад него али до сега многу повеќе сме виделе од Тевез одколку од Санчез, неможеш да кажеш со сигурност за Санчез дека ќе се снајде во голем клуб бидејќи се уште игра во Удинезе а тоа и не е некој репер.
П.с. да не ме сфатиш погрешно... и јас мислам дека Санчез ЌЕ биде подобар од Тевез, ама ЌЕ биде :) онака моја процена е ова :)

Имаме едно педерче во фан-клубов, откако го накитив со аватарче не се појавил тука. :)

Се срами да го носи Рафа Д Кинг на аватар, па не билда мислења во фан клубот :)))

Џабе ја тупите до сабаље, ДекО е криф!!!!

Имаме едно педерче во фан-клубов, откако го накитив со аватарче не се појавил тука. :)
Еве сум бе ццц...

658ba.jpg

Ако игра Карја место Снајдер а не Кутињо.. ЌЕ МУ ЕБАМ МАТЕР НА ЛЕОНАРДО!

На FCInterNews пишуваше дека може Пандев наш да игра и мислам дека ќе биде топ решение да игра на позицијата место Снајдер , која е негова природна нели . Само нека не игра 4-3-3

Ама глеам Весли е повикан . Зашто не е ставен горе во формацијата , да не нема да игра нешо ??

Снајдер не тренирал, појма неам зашто. :) Затоа го нема таму, изглеа нема да игра.. ама веројатно не е повреда, само го одмара..
Ја би ги одморил сите што ќе играат у среда, па и тоаш ако не изиграат као што треба, ќе ги избркам.

За сега

Цезар
Занети - Лусио - Кордоба - Нагатомо
Станкович - Марига - Оби
Кутињо
Пацини - Пандев

За среда

Цезар
Маикон - Ранокија - Лусио - Занети
Камби - Мота
Пандев - Снајдер - Ето
Милито

И со овој тим ќе ги тепаме Киево.. Нагатомо, Марига и Оби ќе се утепаат од трчање, нема да одат како овие слепциве од прв тим. А и секогаш кога играме со 2 тим, газиме. : )

Се согласувам за се освен за муабетот за Тевез. Па добро бе брат како можеш да кажеш дека Санчез<Тевез, ова нема логика што го збориш. Можеби Санчез има 22 години и има фантастична сезона зад него али до сега многу повеќе сме виделе од Тевез одколку од Санчез, неможеш да кажеш со сигурност за Санчез дека ќе се снајде во голем клуб бидејќи се уште игра во Удинезе а тоа и не е некој репер.
П.с. да не ме сфатиш погрешно... и јас мислам дека Санчез ЌЕ биде подобар од Тевез, ама ЌЕ биде :) онака моја процена е ова :)

Зошто да нема логика?

Еве ке ти објаснам како гледам јас на ова: Тевез на 22 години беше во Бразил/Аргентина, и го споредуваа со Марадона и Пеле, дури и некои викаа подобар од нив ке биде, а сите знаеме дека тие лиги за европа се играчки, таму се игра циркузантски фудбал, Европа се игра фудбал за мажи и видовме сите што направи Тевез, првин Вест Хем се покажа таман, поготово на крајот кога сам ги спасе да не паднат во втора лига, после отиде во Ман Утд, и секогаш беше под Руни и Кики, секогаш, никогаш не беше пред нив. Сега во Сити се уби од давање голови, во екипа каде во секоја позиција игра супер-талентиран играч, во тим каде што јас или ти да играме сигурно на крај на сезона 10 гола ке имаме дадено.

Додај на ова дека ептен е несериозен, во Вест Хем се караше со тренерот, дури и еднаш смотаниот тренер како ’’казна’’ му даде една или две недели да го носи дресот на Бразил за време на тренинзите (од тука се гледа каков детски однос... вака дете се казнува не маж), после чим Ферги го продаде, се знае зошто Ферги продава играч, или нешто фрки правел или не го бива, е сега нема да речам не го бива, ама во 2 тима да се караш со тренерите, мора ти да си крив, не тренерите, е за на крај пак нешшто се караа со Манчини, кој дури и капитен го направи а овој барање до клубот испрати за да го продадат, по што беше одбиен, додади на све ова тоа што го пишав за годините и за стилот на игра и добиваш кристално јасна слика зошто го нејкам во Интер.

Не е супер-талентиран, проблематичен е, не е млад, т.е. не е 22 години, и премногу е скап.

Од друга страна, Санчез помлад е, не сме слушнале да прави посериозни проблеми, има спринт на Кики, безпрекорни дриблинзи, докажан во силно првенство со полу-силен тим, и што е најважно тимски играч.

Еве зошто го сакам Санчез повеке, не дека напамет пишувам. :)

Сега тебе ти е редот да кажеш зошто Тевез пред Санчез? :)

Зошто да нема логика?

Еве ке ти објаснам како гледам јас на ова: Тевез на 22 години беше во Бразил/Аргентина, и го споредуваа со Марадона и Пеле, дури и некои викаа подобар од нив ке биде, а сите знаеме дека тие лиги за европа се играчки, таму се игра циркузантски фудбал, Европа се игра фудбал за мажи и видовме сите што направи Тевез, првин Вест Хем се покажа таман, поготово на крајот кога сам ги спасе да не паднат во втора лига, после отиде во Ман Утд, и секогаш беше под Руни и Кики, секогаш, никогаш не беше пред нив. Сега во Сити се уби од давање голови, во екипа каде во секоја позиција игра супер-талентиран играч, во тим каде што јас или ти да играме сигурно на крај на сезона 10 гола ке имаме дадено.

Додај на ова дека ептен е несериозен, во Вест Хем се караше со тренерот, дури и еднаш смотаниот тренер како ’’казна’’ му даде една или две недели да го носи дресот на Бразил за време на тренинзите (од тука се гледа каков детски однос... вака дете се казнува не маж), после чим Ферги го продаде, се знае зошто Ферги продава играч, или нешто фрки правел или не го бива, е сега нема да речам не го бива, ама во 2 тима да се караш со тренерите, мора ти да си крив, не тренерите, е за на крај пак нешшто се караа со Манчини, кој дури и капитен го направи а овој барање до клубот испрати за да го продадат, по што беше одбиен, додади на све ова тоа што го пишав за годините и за стилот на игра и добиваш кристално јасна слика зошто го нејкам во Интер.

Не е супер-талентиран, проблематичен е, не е млад, т.е. не е 22 години, и премногу е скап.

Од друга страна, Санчез помлад е, не сме слушнале да прави посериозни проблеми, има спринт на Кики, безпрекорни дриблинзи, докажан во силно првенство со полу-силен тим, и што е најважно тимски играч.

Еве зошто го сакам Санчез повеке, не дека напамет пишувам. :)

Сега тебе ти е редот да кажеш зошто Тевез пред Санчез? :)
Е сега вака: Се согласувам во целост апсолутно си во право за СЕ, мене друг ми беше муабетот јас ти реплицирав зашто погоре некој пиша дека сме заинтересирани за Тевез, а ти кажа да не се доведува никако многу погодбро Санчез би било итн итн. Иначе да, кога би бирал и јас Санчез би го бирал затоа што веќе има искуство во Серија А и би требало да се вклопи во овој Интер ама ако се доведе и Тевез ќе бидам задоволен, кај него мислам само тоа карактерот му е гаден, а како играч неам зборови за него :)

Ако игра Пандев на позицијата на Снајдер даваме 3 гола минимум :)

Ето и Пацини се у напад, Милито на клупа. Стопери Ранокија и Лусио.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 14 Kharja; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizone: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 8 Thiago Motta, 10 Sneijder, 23 Materazzi, 22 Milito, 27 Pandev.
Allenatore: Leonardo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom