Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.761
- Поени од реакции
- 49.338
Незнам кој пишувал дека Интер биле многу јаки, сезонава само зашто се падна Шалке бар јас лично верував дека максимумот е полуфинале, и кога правев муабет за нарачки на билети потенцирав дека доколку Интер испаднат пак можат истите да се препродадат за дупло поголема цена.кој се радува бе друже на победата на Шалке ја само кажав на почеток дека се спуштивте на земја дека ми пишуваше тука постови од 10 страни како тоа интер биле многу јаки ова она а после ви ги глеам постовите ау овој тапа оној тапа значи не бил толку јак Интер а ти одма почна да напагаш со некои глупи муабети твои фак бади ова она работи што везе немаат. Затоа сеа одмори си малце пет гола од потпросечен тим на домашен терен што е многу многу е
Ти реков, со сила слепи не се правиме, ваков каков што сега е Интер и каков што беше до пред 2 недели нема шанса против тим ко Барса па и Реал, тактички се со нула подготвеност но и вакви какви што се доволни се за да го победат Баерн со таа нивна смешна одбрана, капираш сега ?
И Интер редовоно ке го победува Баерн и во иднина се додека во нивниот тим покрај 5-6 шампиони има 4ца кои не заслужуваат ни у Баерн Аматери да играат а истите им се ' главни ' луѓе во одбраната. Не е случајно што само ВТОР пат у историјата се дешава елиминација на тим кој победил у прв меч ко гостин.
--- надополнето ---
Прво објасни на која констатација, зашто од една страна ме нарекуеш манипулатор а од друга ти текнуе на времето како измислуваше работи кои ми ги препишуваше ...Пошо обожаваш да го дрвиш,а никако да одговориш мушки на конастатациите(разбирам и зошто) еве ќе ти нацртам!
Е тоа друже, тоа е манипулација, штета што вистинското значење на тој збор не ти е доволно јасно.
Интер изгубија од Шалке, признавме пораз ? Признавме ...
Потенциравме колку Интер биле лоши ? Потенциравме ...
Се скривме у дупка и не се појавувавме наоколу ? Не, за разлика од други на форумов.
Каква врска има ова со елиминацијата на Баерн ? Никаква, Шалке е ривал на Баерн, ја не гледам причина зашто Ти ко изгорен фан на Баерн би се сител на тој нивни успех само зашто победиле екипа која последнава година во 2 наврати тешки порази им зададе на Баерн.
Мене тоа никако не ми е јасно, жалам, али ја не познавам фан на Интер што во една ваква иста ситуација би навивал за Јувентус на пример, или Милан.