Фан Клуб: Интер

кој се радува бе друже на победата на Шалке ја само кажав на почеток дека се спуштивте на земја дека ми пишуваше тука постови од 10 страни како тоа интер биле многу јаки ова она а после ви ги глеам постовите ау овој тапа оној тапа значи не бил толку јак Интер а ти одма почна да напагаш со некои глупи муабети твои фак бади ова она работи што везе немаат. Затоа сеа одмори си малце пет гола од потпросечен тим на домашен терен што е многу многу е
Незнам кој пишувал дека Интер биле многу јаки, сезонава само зашто се падна Шалке бар јас лично верував дека максимумот е полуфинале, и кога правев муабет за нарачки на билети потенцирав дека доколку Интер испаднат пак можат истите да се препродадат за дупло поголема цена.
Ти реков, со сила слепи не се правиме, ваков каков што сега е Интер и каков што беше до пред 2 недели нема шанса против тим ко Барса па и Реал, тактички се со нула подготвеност но и вакви какви што се доволни се за да го победат Баерн со таа нивна смешна одбрана, капираш сега ?
И Интер редовоно ке го победува Баерн и во иднина се додека во нивниот тим покрај 5-6 шампиони има 4ца кои не заслужуваат ни у Баерн Аматери да играат а истите им се ' главни ' луѓе во одбраната. Не е случајно што само ВТОР пат у историјата се дешава елиминација на тим кој победил у прв меч ко гостин.

--- надополнето ---

Пошо обожаваш да го дрвиш,а никако да одговориш мушки на конастатациите(разбирам и зошто) еве ќе ти нацртам!
Прво објасни на која констатација, зашто од една страна ме нарекуеш манипулатор а од друга ти текнуе на времето како измислуваше работи кои ми ги препишуваше ...
Е тоа друже, тоа е манипулација, штета што вистинското значење на тој збор не ти е доволно јасно.

Интер изгубија од Шалке, признавме пораз ? Признавме ...
Потенциравме колку Интер биле лоши ? Потенциравме ...
Се скривме у дупка и не се појавувавме наоколу ? Не, за разлика од други на форумов.
Каква врска има ова со елиминацијата на Баерн ? Никаква, Шалке е ривал на Баерн, ја не гледам причина зашто Ти ко изгорен фан на Баерн би се сител на тој нивни успех само зашто победиле екипа која последнава година во 2 наврати тешки порази им зададе на Баерн.

Мене тоа никако не ми е јасно, жалам, али ја не познавам фан на Интер што во една ваква иста ситуација би навивал за Јувентус на пример, или Милан.

Незнам кој пишувал дека Интер биле многу јаки, сезонава само зашто се падна Шалке бар јас лично верував дека максимумот е полуфинале, и кога правев муабет за нарачки на билети потенцирав дека доколку Интер испаднат пак можат истите да се препродадат за дупло поголема цена.
Ти реков, со сила слепи не се правиме, ваков каков што сега е Интер и каков што беше до пред 2 недели нема шанса против тим ко Барса па и Реал, тактички се со нула подготвеност но и вакви какви што се доволни се за да го победат Баерн со таа нивна смешна одбрана, капираш сега ?
И Интер редовоно ке го победува Баерн и во иднина се додека во нивниот тим покрај 5-6 шампиони има 4ца кои не заслужуваат ни у Баерн Аматери да играат а истите им се ' главни ' луѓе во одбраната. Не е случајно што само ВТОР пат у историјата се дешава елиминација на тим кој победил у прв меч ко гостин.

а вчера колку аматери имаше во интер 11? со се Леонардо 12 .

кој се радува бе друже на победата на Шалке ја само кажав на почеток дека се спуштивте на земја дека ми пишуваше тука постови од 10 страни како тоа интер биле многу јаки ова она а после ви ги глеам постовите ау овој тапа оној тапа значи не бил толку јак Интер а ти одма почна да напагаш со некои глупи муабети твои фак бади ова она работи што везе немаат. Затоа сеа одмори си малце пет гола од потпросечен тим на домашен терен што е многу многу е
Многу е де, никој не рече дека не е многу, али не ти ја сваќам поентата што правиш паралели од нашите постови по двомечот со Баерн и сега кога ти потенцирав у минимум 10 наврати, Интер е далеку од перфектен, на моменти е и убер мизерен ко вчера ( тоа сезонава во неколку наврати го покажаа ), но и таков Интер не е ганрација за моменталниов Баерн дека може да го победи, сваќаш сега што сакам да ти објаснам ?
Вие Баерн го гледате со Рибери, Робен, Милер, Швајни, Лам, али ние покрај нив ги перцепираме ко цел тим каде играат дрва ко Брено, Бадштубер, оној голманон како и да се вика, Ван Бујтен и Прањич, со нив не смееш ни у прво квалификациско коло у ЛШ да излезеш каде играат екипи од Азербејџан и Ерменија, а не па у нокаут фаза во ЛШ.

--- надополнето ---

а вчера колку аматери имаше во интер 11? со се Леонардо 12 .
Да де ...
Никој нит го негира тоа нит ќе го негира, неколку души вчера пишавме тука дека го посрамотија дресот, доволно е кажано со тоа.

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4200658 напиша:
Немам ништо против Интер, сакај верувај или не. Не победивте, на шокантен начин секако. Сум навивал за Милан, сум имал комплекси од Италија. Иаме праено муабет и ја и ти и тие шо ме знаат ќе ти кажат дека ниту мразам екипа, ниту иам комплекси од некоја екипа, фудбалот е споредна работа и сум ти кажал дека онака рандом си тролам увек по фудбалскиве теми каде секогаш иаме спротиставени мислења, јбг. Ниту навивав за Шалке вчера, ниту го гледав натпреварот, иако кејф ми направија шо ве спуштија малце доле со коментарите дека Интер е прејјак за било кој бундеслигаш и дека ниедна екипа од бундеслигата освен Баерн неможе да догура далеку. Спортски поздрав секако, и дај прекини веќе еднаш на секоја тема на која имаш можност да чоек шо не го знаеш да тврдиш дека бил искомплексиран од екипа ако онака тролал и провоцирал по теми. Пошо некоаш стварно претеруваш.
Еј Боби жити све сеа не се прави невин, треба ли да те потсетам на сите твои испади овде на форумов контра сите фанови на италијанските екипи ...
А со оглед на твоите изнесени ставови тука на форумов, ти бетер ќе беше со твоите ' претпоставки ' во една обратна ситуација, поготово ако стануваше збор за екипа од Калчото, и самиот си свесен на што ќе личеше ако Баерн ги елиминираа Интер или па у некој утопичен свет, ги елиминираат и Милан од ЛШ.

Ама незнам зашто фановите на шугавите Баерн уствари пишуваат тука?Ви го исплескавме газето,сеа па за Шалке ке ми пишуваат,иди си таму гледај свој тим НЕМАШ ПРАВО тука да пишуваш!!

Аки ти се молам друг пат вакви прашања - НЕ!

Еве зошто:

milito.jpg

Goran-Pandev-celeb-Bayern-v-Inter-2011_2574133.jpg

:)

Ја мислам Бонера ( убедливо најслаб дефанзивец у Милан) да го имавте у одбрана многу подобро ќе изиграше него Ранокиа и Киву.

Taжниот дел е шо тој ист шугав шалке им го собра купот на нив :tv: на сред минхен ако не се лажам ?

Denes site mi vikaa deka kako navijac na inter sum broel UNO DUE MILAN QUATTRO SHALKE. Ok ke brojam taka ama jas barem mozam da izborjam do 18 za razlika od nekoj navijac na milan koj moze samo do 17. Ama jas znam i na drug nacin da brojam do pet (UNO)Seria A (DUE)Coppa Italia UEFA (TRE)Champions League (QUATTRO) Suppercoppa Italiana (CINQUE)FIFA Club World Cup. Ama posto sekoj milanez znae da si gi prebroi tie 7 tituli vo LS i uvek koa nema argumenti se vadi na tie 7 taka i ja ke si brojam do 5 kako sto sakam i kako sto mozam posto ni eden tim vo italia nema osvoeno 5 tituli vo edna sezona. Interasi glavata gore i ne se palete mnogu na provokacii posto uste sme sampioni sakale ili ne.

а ко ќе помислам само дека шалке прими 5 гола од кајзерслаутерн на фриц валтер и изгуби 5:0 ми дава за право да се надевам дека во реваншот интер ќе можи да дај барем 4 гола... ама да не прими ниту еден... е тука е проблемот.......................................:toe:

Денес едноставно рзаците што се изнаситија од вчерашниот пораз на Интер скоро ме убија од ремет ..како и да е се надевам дека догодина нема да ги гледам Киву,Камбиасо,Станкович,Занети и Мајкон на теренот.....!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom