Ѓорче 1932
тој сум...
Дај линк од групата, све му еам.
Тек сеа ќе биде колење

edit: држ
http://www.facebook.com/pages/KANAL-5-TELEVIZIJA/239282916066
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај линк од групата, све му еам.
Џабе пишувате на овие од Канал 5, лани утакмицата Интер - Барса ја гледав со братот на уредникот на Канал 5, и пред мене му се јави да му каже да го оправи коментаторот, ништо не е сменето.
Единствено решение е да го сменат, ама и тоа не се случува иако освен фановиве на тимот што го измислил фудбалот, сите останати се согласни дека коментаторов е за никаде.
Не е тоа работата, свесни сме за тоа, проблемот е ПРИСТРАСНОСТА грда кај овој, поготово кога игра Интер.И кога ќе стават? Игорче од Сител?
Нема веќе добри коментатори...
A која е улогата всушност на 1 голман ?
Па тоа му е работа ебаго, башка ете, у топ 5 или 3 сеедно голмани е у Свет, шо треба друго на терен да прави освен тоа ?
Ја знам дека ИбраКадабра од форумов лани со Барса им се јавил на полувреме и ги отерал у три лепе, им кажал све што му лежи на срце, инаку коинциденција или не истиот коментатор од вечерва коментираше, ќе го начекате на вести некад за спорт, има огромен бучук, да застане пред тебе ќе му речеш, друже извини, тргни се, Водно не го гледам.