Фан Клуб: Интер

Добри сте бе урупи??:):)...Јас веднаш по натпреварот излегов за да реметам се живо диво што е хејтерски настроено спрема Интер и на доста личности му се иживував со погодокот на Пандев:smir:...и да досега го:drk: два три пати на денешниот шок кој ни го приреди Интер:vozbud:....Иако реално гледано не сме истата екипа од минатата година и нереално е да очекуваме сличен успех сепак овој натпревар(т.е. второто полувреме) вредеше за оваа т.н. неуспешна сезона..бев можеби најголем песимист пред натпреварот и еве се докажа дека не сум бил во право(исто како против Челзи лани)..епа то е то се надевам дека во 1/4 финалето ќе ни се падни Барселона за да бидиме елиминирани што побрзо:):)...бидејќи веќе ако се бориме за трофеј оваа сезона тоа нека биди Сериа А:):)...шалата на страна реално гледано Кутињо не ме фасцинира премногу (како што трвди Syn) ,а и Ранокија не беше кој знае што денес бидејќи имаше одредени киксови..Мота и Камбиасо без премногу неадекватни и неподвижни а Мајкон како по обичај си играше курташак..како што гледам голот на Пандев ве заслепи и ги заборавивте перформансите на останатите поединци на теренот...Снајдер и Ето ни се единствена класа која ја имаме во составот и тоа ми дава надеж дека сезоната не е загубена!..то е то дечки идемо даље..!..

Iosono fak ju:pos::pos:

Џабе пишувате на овие од Канал 5, лани утакмицата Интер - Барса ја гледав со братот на уредникот на Канал 5, и пред мене му се јави да му каже да го оправи коментаторот, ништо не е сменето.

Единствено решение е да го сменат, ама и тоа не се случува иако освен фановиве на тимот што го измислил фудбалот, сите останати се согласни дека коментаторов е за никаде.

Ја знам дека ИбраКадабра од форумов лани со Барса им се јавил на полувреме и ги отерал у три лепе, им кажал све што му лежи на срце, инаку коинциденција или не истиот коментатор од вечерва коментираше, ќе го начекате на вести некад за спорт, има огромен бучук, да застане пред тебе ќе му речеш, друже извини, тргни се, Водно не го гледам.

Златна сателитска, и воала! Нема веке идиот кој ке ти го крева притисокот,, си бираш дали сакаш коментатор фан на пример Рома , Интер , неутрален или пак без коментар. Раат... само од кај да најдам 400-500 евра ? :pos:

Џабе пишувате на овие од Канал 5, лани утакмицата Интер - Барса ја гледав со братот на уредникот на Канал 5, и пред мене му се јави да му каже да го оправи коментаторот, ништо не е сменето.

Единствено решение е да го сменат, ама и тоа не се случува иако освен фановиве на тимот што го измислил фудбалот, сите останати се согласни дека коментаторов е за никаде.

Сигурен си ?
Сеа Syn кога ќе им џитне едно 2-30 молотови коктели ќе се чудат,ќе изгорат како пред неколку години што изгореа :pos:

mol.jpg

Знаеме ние дека нема да смениме ништо, ама онака да си кажеме што имаме :)

Јас мислам дека Арапските коментатори rulez...ем ништо не ги разбираме што коментираат,ем коментираат со емоции и страст, плус интересно ги изговараат презимињата на фудбалерите на нивни јазик:)

И кога ќе стават? Игорче од Сител? :pos:

Нема веќе добри коментатори...

И кога ќе стават? Игорче од Сител? :pos:

Нема веќе добри коментатори...
Не е тоа работата, свесни сме за тоа, проблемот е ПРИСТРАСНОСТА грда кај овој, поготово кога игра Интер.
Муабетот не е ќотек, или гепек, превез на очи, Водно, грбачење, и оставање у полумртва состојба горе, нц, типот заслужува кило шлајм у фаца, го собираш го собираш го сопбираш, праиш, хрррррррррк, и Пу у неговата огромна глава, глава која кога ја гледаш у тил можеш комотно да земеш еден проектор и фудбал да глеаш, глава која дур ја глеаш у тил, можеш да вршиш предавање на факс со слајдови кои ќе се отсликуваат на неговата глава, такоџе од проектор, све му ебам !

<<< Заслужи аватар после подолго време :)

That is why they are the champions of Europe - коментаторот од СкајСпорт Англија веднаш по голот на Пандев.

Тоа е тоа.

--- надополнето ---

Се радувавме и ние следејќи го натпреварот опкружени со навивачи на Интер. Браво Пандев! Браво Интер! И навистина Империјата го возврати ударот како што велат на fcinter.com.mk. :vozbud:

http://brkajrabota.mk/sport/fudbal/5504-pandev-mu-pomogna-na-inter-da-go-sovlada-baern

redtube took me 25 minutes, thinking of Inter beating Bayern took me... a second

(^prilagodeno)

A која е улогата всушност на 1 голман ? :)
Па тоа му е работа ебаго, башка ете, у топ 5 или 3 сеедно голмани е у Свет, шо треба друго на терен да прави освен тоа ?

Пффф, треба да им довикува на Снајдер и Камбијасо "пази леџа, пази леџа", тоа е примарна работа на голман. :D
Ова што брани чат-пат е бонус, му ебам фацата срце ми искина кога ја пушти топката... :)

Ја знам дека ИбраКадабра од форумов лани со Барса им се јавил на полувреме и ги отерал у три лепе, им кажал све што му лежи на срце, инаку коинциденција или не истиот коментатор од вечерва коментираше, ќе го начекате на вести некад за спорт, има огромен бучук, да застане пред тебе ќе му речеш, друже извини, тргни се, Водно не го гледам.

ДА, да... :) :)
Ве читам околу идиотов од Канал 5 и си го враќам филмот од лани. Ико мислам кажа погоре дека им се јавил, почнал да пцуе и го исклучиле одма... Иста прича со мене лани, им вртам, крева некое типче и ја почињам да го пцујам коментаторот, ама онака глеам у што е можно пократко време посочни пцовки да кажам, пошо стварно бев наку*чен... И пцујам така јас, и приметувам не ме гасат... Почнаа да ми се трошат пцовкиве мамицу му :) :) :)

И врвот, типчето од таму (не е крив он, нормално) ми вика, “знам бе дечко, еве и ние не може да се изначудиме што збори... “
Ми го скршија филмот, бев расположен за кавга :)

Ајде да ви ја честитам победата од вчера и пласманот даље... Ја имав одамна типувано утакмицава дека Интер иде даље, на нешто друго паднав... Знаете ја обично песимист невиден сум, али овојпат некако мирисаше на 2че у Минхен.

Ваљда има некој погоре пишано, па ќе се повторам... Интер е втората екипа која патувала на реваншот со негатива, а изборила пласман даље... Нешто слично имал Ајакс у 90ти години... (нешто тој стил беше)

П.С. Наградно прашање: Дали во 1/4 финале може да се сретнат две екипи од иста земја? Италија на пример... not!!! : )))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom