Фан Клуб: Интер

Стварно мислиш дека физикусот на Кутињо е барем приближен на Иниеста, Сколс и Вилшер?
Докторе :), Koутињо има само 18 годинки, од првите двајца е далеку, од Вилшер со давање на шанси ала Венгер не, па денес и сам виде каков играч беше, го раздвижи цел тим, на почеток само грешеше али после беше одличен, го има она потребното за Интер, нит позајмица нит ништо, незнам зашто до сега само Лео не му даваше повеќе шанси, ги заслужува.

Мислам дека по ова денес и Лео ќе се свести дека во тројката у средина треба некој поофанзивен, за жал Дејо тоа не може да биде инаку ако приметивте стандард си игра офанзивно али не е тоа тоа, first touch-от му е јаден ( у прво ви текнува коа се најде у шанса за гол а не ја прифати топката, 5 мин за глава се држеше ) ...

Штознам, може да се удри на експеримент со Коутињо на позицијата на Станкович, нешто ко Иниеста или Сколс во Јунајтед.

Мала компарација:

Прегледај го приврзокот 41347

Дека смешно е :)
Инаку и ова е офсајд, поради тоа што телото на Ето е понапред. Никогаш не ми се допаѓало тоа правило, мислам дека е важно каде се нозете, ама правилото е такво колку што знам.

Како и да е, треба сликава да му се прати на коментаторот на канал 5. Има офсајд, и ОФСАЈД :)
Ногата се гледа.

Во целава еуфорија како да го заборавивме Фрогли. Дечкото имаше неколку екстра добри интервенции во второ полувреме, го имаше насекаде.

Во целава еуфорија како да го заборавивме Фрогли. Дечкото имаше неколку екстра добри интервенции во второ полувреме, го имаше насекаде.
Ама во прво беше ...
А и у второ еднаш мислам дека поеба, реални да бидеме, изгубен е во овие натпревари али све ќе си дојде на свое место.

Ej, а Киву? :star: Не изгуби дуел со Робен и со било кој што му дојде.

Не се гледа ногата ;)
Мечов го гледав со фудбалски судија и рече дека нема врска поставеноста на ногата.
Голот факт е дека од офсајд го постигнавме, ама тоа ме радува уште повеќе, незнам зашо :)

Докторе :), Koутињо има само 18 годинки, од првите двајца е далеку, од Вилшер со давање на шанси ала Венгер не, па денес и сам виде каков играч беше, го раздвижи цел тим, на почеток само грешеше али после беше одличен, го има она потребното за Интер, нит позајмица нит ништо, незнам зашто до сега само Лео не му даваше повеќе шанси, ги заслужува.

Мислам дека по ова денес и Лео ќе се свести дека во тројката у средина треба некој поофанзивен, за жал Дејо тоа не може да биде инаку ако приметивте стандард си игра офанзивно али не е тоа тоа, first touch-от му е јаден ( у прво ви текнува коа се најде у шанса за гол а не ја прифати топката, 5 мин за глава се држеше ) ...

Штознам, може да се удри на експеримент со Коутињо на позицијата на Станкович, нешто ко Иниеста или Сколс во Јунајтед.

Значи збориме за сегашност, не за во иднина. Можда и напаѓач ќе го направат, што знаеш. Но во моментов, и јас да му идам ќе добијам дуел со него гарант, мислам на физички онака со гурање, не технички. :)

Кутињо може вака да добива по некоја шанса, да размрда, мада во Италија со Пацини и Милито назад не ми се верува. Од наредна сезона, под итно на позајмица, бидејќи на Интер му треба докажан играч кој ќе може достојно да го замени Станковиќ, а не експерименти како Кутињо назад во средината.

Мала компарација:

Прегледај го приврзокот 41347

Дека смешно е :)
Инаку и ова е офсајд, поради тоа што телото на Ето е понапред. Никогаш не ми се допаѓало тоа правило, мислам дека е важно каде се нозете, ама правилото е такво колку што знам.

Како и да е, треба сликава да му се прати на коментаторот на канал 5. Има офсајд, и ОФСАЈД :)

A ako dades gol so glava togas so sto si vo offside , tolku ti e intelegencijata ama ajde takvi ste vie zabarive , a za pobedata svaka vi cast , ve sluzese i srekata , nie sme si sami krivi so ne ve napunivme edna vrekja golovi ama koga nejke da vleze i nema da vleze toa se potvrdi i vo prvoto poluvreme topkata 3 sekundi lazese po gol linijata i na kraj i vo stativa udri , vo vtoro Robben ni se povredi i tuka nastana konfuzija i vie srekno si zaminavte vo 1/4 finale i vi pozeluvam srekjata da ve sledi i ponatamu se dodeka ne vi se padni Barsa :)

Ногата се гледа.

Јас се мислев дека е ногата, ама ко да прочитав на некоја од темиве за фудбал по правилата на УЕФА (имаше линк) дека се гледа телото, без да се рачунаат рацете. А секогаш мислев дека се нозете.

Сепак и да се гледа само тело, мислам дека ногата е во линија со телото на Ето.

A ako dades gol so glava togas so sto si vo offside , tolku ti e intelegencijata ama ajde takvi ste vie zabarive , a za pobedata svaka vi cast , ve sluzese i srekata , nie sme si sami krivi so ne ve napunivme edna vrekja golovi ama koga nejke da vleze i nema da vleze toa se potvrdi i vo prvoto poluvreme topkata 3 sekundi lazese po gol linijata i na kraj i vo stativa udri , vo vtoro Robben ni se povredi i tuka nastana konfuzija i vie srekno si zaminavte vo 1/4 finale i vi pozeluvam srekjata da ve sledi i ponatamu se dodeka ne vi se padni Barsa :)
Дај бе изгуби се со ваквиве муабети ...
Иди пати, шо да ти кажам, и кога ќе ти се свари поразов, ако е тоа возможно, дојди дискутирај нормално.

Мислам пазете ја логикава, ако дадеш гол со глава со што си у офсајд, ја како што сум информиран позицијата на нозете е најрелевантна, некој постручен нека објасни поубаво, али тој постручен дефинитивно не си ти ...

А и сеедно, попушинела верзија 2, RAUS !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom