Фан Клуб: Интер

Dosta be mason eden :icon_lol:
Не не, ова беше превиденто, баталете масони и остали срања :), едноставно изгледајте ја репризва ако не па ваљда ќе увидите на што играа Интер у прво, на што играа у второ ...
Оваа моментална Џенова е послаба и од Фросиноне башка и без тројца првотимци и тренерот дојдоа у Милано, со 5% од потенцијал Интер може да ги победи рутински.

Него незнам зашто сега Коутињо не влезе у игра, боља прилика и немаше за него гол да даде, чим Пандев даде, Коутињо на 2 ќе циљаше у ваков меч, али ништо, 3те измени биднаа, у некоја наредна прилика ќе го видиме малиов а и у право беше ти коа рече дека летоска детево иде некаде на позајмица.

Јутооооооооооооо!

Ахахахахахаххахаха како се поклони само јапанецот, ЕПИК :pos: :pos: :pos:

аааааааааааааеееееехахахахахахахахахахахаа, дај бе не ме зезајте еј

У Јапонија готово, масовен оргазам, од нареден меч Курва Суд да ја резервираат за 10 000 јапонци што ќе бидат присутни на мечот Интер - Лече.
Рачунајте 10м евра минимум од викендов од продажба на негови дресови на островот.

Се навлажни Јапонија! Државен празник ќе го стават денешниот ден!

2-1 и 7+! Доаѓа Меси на лето :vozbud::vozbud::vozbud:

7+ и 2-1.
wintip, јаааави сеее, јаааави сеее... :)

Се навлажни Јапонија! Државен празник ќе го стават денешниот ден!

2-1 и 7+! Доаѓа Меси на лето :vozbud::vozbud::vozbud:
A вие не сте навлажнивте :icon_lol:

Оваква игра каква што видовме во второ полувреме треба да ја гледаме во секој меч и тоа барем најмалце 80минути..
..против Баерн со оваква игра сигурно поминуваме, ама пак и оваа игра против Џенова не треба многу да не залажи..:toe:

И да, Балотели на трибина подобро изигра од Пацини на терен :))

Како само ми го разубавија денов уфф,али уште повеке ми го упропастија,ја има 1-1 не дадоа ни еден во прво за во второ 5 пааа пууу беее... него конечно нашион голче а :vozbud: и што ми е најдраго за Нагатомо и неговото прославување на голот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom