Фан Клуб: Интер

Tocno polesen raspored imame. Narednite tri natprevari so Genoa lecce i Brescia mora da pobedime. Po derbito koe mora da go dobieme imame potesko gostuvanje samo kaj Napoli a tie imaat natprevari kaj Palermo , Fiorentina ,Roma i Udinese na gosti.

Mora ova da se iskoristi.:)

Тука си во право,олеснителна околност ви е што дербинјата ви се дома,али Наполи дома нема примено гол од лани

Гоки Биланело признај пред сите дека сврши на Ибранослевиќ!
Интеристи честито 2-ро место моментално!Напредуваме!

Гоки Биланело признај пред сите дека сврши на Ибранослевиќ!
Интеристи честито 2-ро место моментално!Напредуваме!

Cestito ... Е сега е изгор топло..
И еден поздрав до комшилук со едно песниче

Единствена, поголема шанса, и онака реална за да го освоиме скудетото е да се победи Милан во меѓусебниот дуел, и после онака од тој пораз да се очекува некој си психички фактор негативно да влијае кон нив, друго нема.

Ако се надевате на Јуве :pos:, продолжете. Јас ке ја играм победа на Милан и прво и второ полувреме, 4+ гола.

Единствена, поголема шанса, и онака реална за да го освоиме скудетото е да се победи Милан во меѓусебниот дуел, и после онака од тој пораз да се очекува некој си психички фактор негативно да влијае кон нив, друго нема.

Ако се надевате на Јуве :pos:, продолжете. Јас ке ја играм победа на Милан и прво и второ полувреме, 4+ гола.
Да ти кажам право гледам по другари што навиваат за Милан сите некако посрани ми се за со Јуве али и јас се слагам со тебе и мислам дека ќе ги растртат онака јако. Овие Јуве поочајни не сум ги видел никат у живот

милан не очекувајте да киксне со палермо
кикс очекувам со јуве...
и РОМА - МИЛАН 100% е 1
од таму со 0 бодови си идат
ГАРАНТИРАМ!

@ Ј.А. исто мислам како тебе али мислам и Јуве дека ќе го скинат... онака ептен се слаби Ѓубрињана

абе и јас се сомневам дека со јуве ќе кикснат
али пореално е со нив него ли со палермо
ви реков не се палете 3 победуваат во низа т.е очекувано беше да ги тепаат парма киево и наполи

во контекст на моабетите од претходната тема за фифа фер плеј, лига на шампиони, приходи, пари, играчи ....
Јувентус за прва половина од сезона 2010-11 забележал загуба од 39,5М, а лани истиот период имал добивка од 14,2М
Катастрофава најмногу се должела поради неиграњето во ЛШ.

не знам како може милан да се надева на титула спорет мене интер е шампион ако го гледаме распоредот на милан од 6 гостуване сигурно ге земат 2 бода значи од 18 бода само 2 тоа е сигурно (бреша фиорентина палермо јуве рома удинезе ) само гледајте и мислете се а интер како што го видов распоредот од 11 меча сигурно 9 победи му се

не знам како може милан да се надева на титула спорет мене интер е шампион ако го гледаме распоредот на милан од 6 гостуване сигурно ге земат 2 бода значи од 18 бода само 2 тоа е сигурно (бреша фиорентина палермо јуве рома удинезе ) само гледајте и мислете се а интер како што го видов распоредот од 11 меча сигурно 9 победи му се

Не глуми кловн во сите фан клубови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom