Фан Клуб: Интер

Мене не ми е јасно ова за Енрике во Рома, особено за таа цена кога тие само што го потпишаа Молина а и од претходно го имаат Весли. Ок, немаат лев бек ама сигурно не се будали да дадат 50 мил на два десни бека во таков случај.
па лошо пишал членот погоре, "рома БИ го зела за 30мил" ... а јас секаде читам дека Рома била заинтересирана а дека Интер БАРАЛЕ 30мил ... а Рома можеби и на позајмица да го побара.. а и не е прв избор, моментално за Удоги преговараат

Desnak e ama i levo i desno igra, ko Palestra, slicen profil na igraci se, vo Anglija levo igrase, vo Italija desno dodeka bese vo Genoa. Ama Inter konkretno ako go zeme, go zima kako zamena na Django, kade ne ni imaat vo momentov igrac cija prirodna pozicija e desen wing bek.

Аха не знаев ни дека играл у Џенова :icon_lol:

Знам дека у Тотнем и Англија лево играше затоа ми падна чудно, знам дека бараа вашиве замена за Дамфриз, реков да не изгубиле компасот исто ко нашиве :)

па лошо пишал членот погоре, "рома БИ го зела за 30мил" ... а јас секаде читам дека Рома била заинтересирана а дека Интер БАРАЛЕ 30мил ... а Рома можеби и на позајмица да го побара.. а и не е прв избор, моментално за Удоги преговараат

Ние имаме еден десен бек, ако тој си оди, ќе мора клубот да искешира или евентуално ете ако Спенс дојде на позајмица со задолжителен откуп па да го пратат Енрике во Рома под исти услови.
Но тоа не е ни битно, јас лично не верувам дека ова ќе се оствари. Како што знам пред потпис сте со оној од Порто кој ќе ве кошта сигурно преку 40 мил, и евентуален лев бек а веќе потрошивте на Мален и Кастро како и некој грк во одбрана, па мислам дека толку ви е од буџетот освен ако не се продаде Суле или некој друг. Удоџи исто ќе ви биде проблем доколку Спенс заврши во Интер зашто во тој случај Тотенхем ќе мора да задржи еден од овие двајца кои покриваат две позиции.

Во кариерата примарно играл десен бек или десен везни, а лев бек по потреба (барем од тоа што гледам на трансфермаркт). На светското изигра супер, пред тоа никад чуо за него. Се појавуваат вести дека рома би го земала хенрике за 30м, тоа би било прекрасна информација. Ќе оствариме дури и профит на тотална утка од играч.

Марота ако го ували Енрике за 30 милиони во Рома, може и прасечко да продаде сред Техеран.

Back
На врв Bottom