Фан Клуб: Интер

И да нема проблеми со преноси и термини, осудени сме да ги слушаме нашиве кај шо тресат глупости на Арена М.

Пример еве дека Бисек играл на светското сега сподели кој и да коментира.

Диуф има многу голем потенцијал десно, со многу брусење и усовршување, има брз чекор, има дриблинг, може да биде многу корисен кога веќе се заебавме и го купивме :D

Поздрав Ромеро во Интер 2026-2026, добро беше дури траеше.

Иначе Рома наводно го капарила Молина за 13 милиони + 4m бонуси, го немам пратено во Атлетико толку, ама во Удинезе беше супер солиден и продорен играч, со Де Пол десно имаја многу добар линкап, според мене 1000 пати подобро решение од сите шо ги спомнуват моментално за нас.

Ама во меѓувреме Перишиќ понуден на Интер, така да ништо чудно то да е то.

Следам еден акаунт на Твитер као демек инсајдерски за трансфери. Досега за Серија А не промашија ништо. Акаунтот расти од ден на ден.

We repeat it: it's not today's news.

#Inter has been out of the race for 3 days: #Romero is now talking with #Atletico but it's no surprise. He wants to close WITHIN two days

#Inter-#Romero: deal off since Monday!

❌⚫️

Баш ме занима дали е вистина и дали така ќе испадни. На 3ти Август го објави ова:

#Never so cold in January on #Romero. The player has asked that his future be defined by the end of this week. Barring sensational twists (sale of #Frattesi) the Nerazzurri are out of the race.

Romero za da dojde rekov uste koga dojde Stouns, treba Pavard da si ide, na ovoj roster za nov stoper, mora drug da si zamine, zasto 2ca si otidoa, dvajca dojdoa, eden nov, eden staro-nov, so ogled deka Pavard lani igrase vo Marsej.
Ne znam kakvi mu se odnosite so De Zerbi koj mu bese trener vo Marsej i go donese, pa eventualno tamu da se dade Pavard ama sega za sega nikad toa ne bilo opcija, taka da bez razlika na site spekulacii ja ne veruvav nikad deka ovoj ke dojde osven ako vo megjuvreme Pavard si otidese.

Taka da uste stojam na kazanoto za Romero posle transferot na Stouns, minorni se sansite, nikad ne se znae i priznavam deka dobro bi bilo da dojde, ama ok sum i so momentalniot roster, poveke me zagrizuva desno sto ne e donesena zamena za Damfris, i sto ne se donese uste eden igrac koj bi bil vrska megu sredina i napad, takov Kivu gleda vo Jones od Liverpul spored toa sto se pisuva, kako negova zelba.

Iznenaden sum sto nema nekoj interes za Pavard, ne e los igrac, vo Marsej ne se istakna ama toa e totalna kalakurnica od tim vo totalen haos se vlezeni momentalno, se raspagaat, ne bi sudel po toa, vo Inter bese soliden, daden bese samo zasto ja spuka so del od timot otkako bese povreden a izlegoa sliki deka igra padel. Ako e spremen da ostane i da gine za dresot, i da gi konsolidira odnosite so trenerot i igracite, neka go, ne bi go potcenil ima uste fudbal u nego, 30 godini e sto za stoper ne e nikakov problem za da igra uste 3-4 sezoni dobro. Sekako, ako bi biral u momentov, Romero pred nego, ama ne bi pravel drama i ako on ostane a Romero ne dojde, vo momentov toj del od terenot ne e problem za Inter.

Иначе Рома наводно го капарила Молина за 13 милиони + 4m бонуси, го немам пратено во Атлетико толку, ама во Удинезе беше супер солиден и продорен играч, со Де Пол десно имаја многу добар линкап, според мене 1000 пати подобро решение од сите шо ги спомнуват моментално за нас.

За ова дојдов да пишам. Тешки ботови се нашиве.
Ова беше супер прилика за евтино да покријат дупката по десната страна ама изгледа Диуф е печен да биде десен бек. Страшно.
Се лигавеа за Ромеро со недели, Тотенхем конечно спуштија цена и нашиве се откажаа.
Не е дека е голема загуба Ромеро според мене, пишав и претходно дека не го сакам во Интер, ама доволно покажува какви пацери се нашиве во управа со посебен акцент на Аусилио. Овој кога беше без Марота какви трансфери правеше мајко мила.
Ама затоа ќе замараме за Оуктри аут а Рома за 17 милиони си покрива десна страна иако има јак бек. Ние, Диуф и Енрике. Едниот не знаеш дали е бек а другиот со сила го правиме. Лево имаме двајца а едниот е по потреба и замена за Бастони.
Ќе биде многу нервози ако не снајдат повреди на овие позиции. Во случај да Димарко и Енрике се повредат во исто време, има да изгледаме ептен смешно со Аугусто и Диуф 90 минути по два пати неделно.

А јас не знам зошто не го потпишат Икарди нашиве, без клуб е моментално. Одма би го земал за без пари, потпиши го на 1+1 година, нека биде џокер од клупа. Убеден сум дека ќе ни реши неколку утакмици и ќе има импакт од клупа во ситуација кога играме на 20 фронта и ни требаат играчи. Лани кога се сјеба Лаутаро изгледавме баш лошо и летаргично и си треба еден играч од клупа кој може да направи разлика од аспект на реализација.

Поради карактер и голема плата
A koj karakter, sto znaeme za karakterot na Pavard eve?
Vo Inter osven so padelot, ne napravil nikakvi problemi, ali nikoj ne e sovrsen, i drugi igraci imale ispadi pa se sreduvale instantno vnatre vo timot.

Ne mislam deka Pavard vo fudbalot e opsto poznat po nekakov problematicen karakter, bar jas nemam takov vpecatok, platata moze da e problem da, drugoto ne veruvam, beter igraci so sjeban karakter bez problem naogale klubovi, vo Turcija narocito.

2026 е, дискутираме да ги потпишеме Икарди и Перишиќ.

facepalm GIF

Back
На врв Bottom