Фан Клуб: Интер

А баш прочитав на твитер дека после голот на Манчини за 1-1 некој фан морал да биде смируван зашто вадел романско знаме и се спремал да го пали.

Сметам дека ако го добијат Комо следна се е завршено сезонава за титула, во спротивно ако направиме некој кикс ќе биде отворено до крај со Наполи!

Со победа над Комо 99% ќе биде завршено бидејќи после тоа ќе имаме 3 лесни натпревари на хартија, Калјари(дома), Торино(надвор) и Парма дома каде очекувам 3/3!

Наполи до крај не верувам дека ќе киксират бидејќи имаат прелесен распоред...

Сметам дека ако го добијат Комо следна се е завршено сезонава за титула, во спротивно ако направиме некој кикс ќе биде отворено до крај со Наполи!

Со победа над Комо 99% ќе биде завршено бидејќи после тоа ќе имаме 3 лесни натпревари на хартија, Калјари(дома), Торино(надвор) и Парма дома каде очекувам 3/3!

Наполи до крај не верувам дека ќе киксират бидејќи имаат прелесен распоред...
Па и Наполи игра со Комо, Лацио и ете Болоња да ја ставиме, од овие една ќе кикса...

Ние имаме фора на три нерешени ако Наполи победи се до крај. Нерешени со Комо, Болоња и Лацио и победи на сите останати пак носи скудето.
Секако, не верувам дека Наполи ќе победи се до крај ама мислам и ние ќе имаме некој кикс па нема да може да се опуштиме премногу.

Па и Наполи игра со Комо, Лацио и ете Болоња да ја ставиме, од овие една ќе кикса...

Јас затоа реков дека ако го добиеме Комо се е завршено, бидејќи во спротивно на -4 јас не сум сигурен и за Калјари/Торино/Парма дали ќе можеме да ги тепаме, а наполи ќе играат како на дроги на -4, ќе имаат огромна мотивација а ние паника и огромен притисок!

Затоа реков за да не комплицираме треба овој натпревар да го зимаат сериозно и да победат!

Тоа дали ќе кикса Наполи со Лацио не сум баш сигурен а поготово со Болоња... едниствено може комо да им направи проблеми!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom