Фан Клуб: Интер

Ако има космичка правда во Универзумов тогаш Јуве треба да ве тепа за 2 кола со гол од непостоечки пенал и ради тоа да изгубите место во ЛШ пошо се солидаризиравте со нив ради дешавката со Бастони. Е баш тоа го заслужувате па после да ви вадиме постови и да ве дупиме.
Не заборавај дека денес ако победите ќе одиграте и за нив, не само за нас.
Да не треба на крај на сезона да го спасуваме Бастони од самоубиство.

Не споделувај од фб. Го дава твојот профил. Освен ако целта не ти е да те аднеме. :sneaky:
Се што можам да приметам на видеово е Интер Клуб Индонезија.

Не заборавај дека денес ако победите ќе одиграте и за нив, не само за нас.
Да не треба на крај на сезона да го спасуваме Бастони од самоубиство.
Ме боли кур за кого би одиграле ако тепаме, битно ми е 21 Скудето да кренеме во мај, а тоа кој се пласирал во ЛШ, а кој не ми е скроз небитно. Едино, може да се мавне ремет на вас или јувенташите у случај некој да извиси.

Ова еспозито што го игра овие пола саат е за во учебник како НЕ треба еден шпиц играч да се понаша на терен.
Тотална мизерија.
Се плашам дема хајпот и фамата околу него полека си зима данок...

Ova e izgubena uste vo soblekuvalna, ovie bea dojdeni po bod, srekja pa Napoli kiksna.

So dva potega ne fatija na kontra.

Eve gol, aj neka se sredat vo vtoro.

Ме боли кур за кого би одиграле ако тепаме, битно ми е 21 Скудето да кренеме во мај, а тоа кој се пласирал во ЛШ, а кој не ми е скроз небитно. Едино, може да се мавне ремет на вас или јувенташите у случај некој да извиси.
Е јасно де.
Не дека мене ме болеше кур 2022 кога " mu se trgaja" на Милан и кој тоа бришеше профили и се одлогираше на 7-8 месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom