Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се деси ова ќе убијам некого 100%. Најверојатно себе.Ако се случи ова ќе те сметам за лично одговорен.
I lautaro, dur vredi 100m.Ако може и барела у пакет да им го увалат не би било лошо.
И со него и без сме за потсмев.I lautaro, dur vredi 100m.
cena?Алесандро Бастони нов играч на Барселона.
Синоќа гол и асистенција против Колумбија.Ekip pisuvaat deka mu visi mestoto na turam za svetsko, ako, neka, zadnji 16 natprevari 1 gol, crniot korea e vo momentov, tolku e padnat. Ova ako ne go izbusta do kraj plus, nek se goni u tri lepe i oficijalno.
Субјективно и јас како тебе размислувам, сакам сите да ги продадат и да ги избркаат како кучиња после ланскиот срам што ни го приредија и ни ја убија желбата за фудбал, во ред е да изгубиш но не онака без желба и мотивација.И со него и без сме за потсмев.
Петардата од псж никад нема да им ја простам ни на него,ни на лингуриве од погоре бастони/барела.
Што е до мене сите треба да ги продадат(требаше да почнат минатото лето) и еден здрав ресет.
Истиот кур го јадевме после триплетата со Мурџо зш не го напраивме резот на време...