Фан Клуб: Интер

Долго е кривото око на дон бепе марота мастерклас стрепитозо

Важи, после ќе пцуеш зашто играме со Михтаријан и Гаљардини.

Според мене голема улога во падот на формата на Барела има и отсуството на Дамфрис, реално човекот сам треба да игра по таа десна страна во 3-5-2 зашо Енрике НЕ ПОСТОИ, а ни било кој друг играч на позицијата десен бек. Ќе биде ок Барела, привремен пад е ова, а реално и ЛОГИЧЕН после се она што се случи лани. Ќе изгази до крај на сезона и следната ќе продолжи да гази како и секогаш до сега. Не замарајте за Барела, Гери и Лаутаро, тие играчи не треба ни да се помисли да мрднат од клубов.

I lautaro, dur vredi 100m.
И со него и без сме за потсмев.
Петардата од псж никад нема да им ја простам ни на него,ни на лингуриве од погоре бастони/барела.
Што е до мене сите треба да ги продадат(требаше да почнат минатото лето) и еден здрав ресет.
Истиот кур го јадевме после триплетата со Мурџо зш не го напраивме резот на време...

Ekip pisuvaat deka mu visi mestoto na turam za svetsko, ako, neka, zadnji 16 natprevari 1 gol, crniot korea e vo momentov, tolku e padnat. Ova ako ne go izbusta do kraj plus, nek se goni u tri lepe i oficijalno.
Синоќа гол и асистенција против Колумбија.

Вчера исто како да го гледав Интер.
Безидејна 3-5-2 формација без технички спремни играчи, без крила без играч кој може кога не оди со потег да реши утакмица.

Испадна Италија, испадна и Полска. Сега ќе биде проблем и за нас, ова ќе делува и психички на играчите кои се првотимци во Интер.
Чалханоглу играше со повреда, па не знам колку ке биде спремен за Рома. Да се надеваме дека ќе имаме малку среќа и нема да го испуштиме скудетото.

Од наредна сезона потребни се многу промени. Може да се направат пари на немотивирани играчи како Турам и Чалханоглу а сеуште "лажат" пари Фратези и Луис Енрике.

За наредна сезона прво ни треба нов голман, еден класа штопер, гоелми промени во средниот ред. Јас би одел со искусен играч како Ковачич + Нико Паз и офанзивни крилни играчи со Лаутаро (Пио како замена во шпиц). И што помалку италијанци...

И со него и без сме за потсмев.
Петардата од псж никад нема да им ја простам ни на него,ни на лингуриве од погоре бастони/барела.
Што е до мене сите треба да ги продадат(требаше да почнат минатото лето) и еден здрав ресет.
Истиот кур го јадевме после триплетата со Мурџо зш не го напраивме резот на време...
Субјективно и јас како тебе размислувам, сакам сите да ги продадат и да ги избркаат како кучиња после ланскиот срам што ни го приредија и ни ја убија желбата за фудбал, во ред е да изгубиш но не онака без желба и мотивација.

Се надевам ќе ги избркаат како партали и да се борат за 7дмо 8смо место како што бевме некогаш бидјеќи така заслужува овај смрден лузерски клуб.

Објективно не смее клуб вака да размислува бидјеќи знае дека секоја промена доаѓа пополека и кај дел од играчите сеуште има фудбал колку толку.

Еве рано водство, само продолжете да напаѓате.

Капитен
Bernard Cribbins Crying GIF

Eee, Di Marko pocekaj uste malce da ti izbega igracot pa posle brkaj go.

Шутирај од таму колку сакаш. Ауууу, каква бомба хаха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom