Фан Клуб: Интер

Стандард шема. Ако имаме негатива од прво полувреме, правиме УРА први 10-15 минути од второ полувреме, промашуваме сигурни шанси и не снемува после до крајот на натпреварот. Мириса ова на 0-2 иако Милан во второ играат тотално дефанзивно сепак ќе најдат простор како што најдоа веќе на два пати ама Леао им е многу паднат.

Да не се деси расоад систем...

Независно дал ќе изгубат денес.

Лаутаро повреден, Чалханоглу исто, Турам ван форма 4 месеца, Дамфриз повреден 3 месеца. Зомер да не го зборам, Барела дух е сезонава. Мкитарјан, ДеФрај, Фратези скоро и да немаат допринос.

Искрено 80% за овој плус на табела е формата и игрите на Димарко.

Скудето сезонава е пуна капа. И тоа е тоа.

Летово треба ремонт т.е. смена на генерации. Потрошен е тимов

Да не се деси расоад систем...

Независно дал ќе изгубат денес.

Лаутаро повреден, Чалханоглу исто, Турам ван форма 4 месеца, Дамфриз повреден 3 месеца. Зомер да не го зборам, Барела дух е сезонава. Мкитарјан, ДеФрај, Фратези скоро и да немаат допринос.

Искрено 80% за овој плус на табела е формата и игрите на Димарко.

Скудето сезонава е пуна капа. И тоа е тоа.

Летово треба ремонт т.е. смена на генерации. Потрошен е тимов
Ако некој може да прокоцка скудето во оваа ситуација тоа е само овој умрен тим.
Реалити чек што би рекол @Vatren :D

Сеа што е најтрагично нежа ни притисок безкичмењаците да напрабат врз федерација за игра со рака нема пенал и им своро за гол од корна

Абе што да се буниме. Сами ја изгубивме оваа утакмица. Од 60та до 90та минута без никаква шанса.
Барела нека се пријави сам за на клупа, нека не ми глуми капитен зашто е тешка мизерија. Бони не ни треба да му кажуваме, си знае кај ќе се паркира од наредната. Бољи со Диуф напред (не ми се верува дека ова го пишувам).
Освен Зиелински па и малку Суќиќ откако влезе, сите други испод ниво. Се утепаа играјќи по левата страна. Бастони и Димарко 200 паса разменија.
Како што пиша ибракадабра, на тимов му треба ремонт. Не еден, двајца или тројца...туку најмалку 6-7 играчи треба да се заменат.

da bideme realni, svirna sudijata na cekor pred dimarko da ja ufrli taa od korna, zatoa nekoi od igracite na milan zastanaa i dadovme gol. Inace toa za raka na krajot e diskutabilno, ama so ogled na toa kakva igra imavme cela utakmica zasluzeno ne svirna ni penal ni butur. I da osvoime, timov za mene go dostigna plafonot, od leto celosen remont neka sleduva neka si ibat majkata pola i vise od igracive.

Абе што да се буниме. Сами ја изгубивме оваа утакмица. Од 60та до 90та минута без никаква шанса.
Барела нека се пријави сам за на клупа, нека не ми глуми капитен зашто е тешка мизерија. Бони не ни треба да му кажуваме, си знае кај ќе се паркира од наредната. Бољи со Диуф напред (не ми се верува дека ова го пишувам).
Освен Зиелински па и малку Суќиќ откако влезе, сите други испод ниво. Се утепаа играјќи по левата страна. Бастони и Димарко 200 паса разменија.
Како што пиша ибракадабра, на тимов му треба ремонт. Не еден, двајца или тројца...туку најмалку 6-7 играчи треба да се заменат.
Па и јадните Јувентус нема за што да се бунат, го допираат дното па се бунеа...

Pristapot bese ocaen denes, ama pa i sami sme svesni deka nemame nikakva idea da razbieme gusta odbrana.

Sega doagjame da resime nekoj prasanja vo vrska so Lautaro, kako sto go narekuvaat 100 milionskiot ovde, nie sme 20% ekipa bez nego, 80% pojaki so nego. Denes se vide kolku on fali, da se zagradi, da gi maltretira non stop odbranbenite, da dobie vozdusen duel, da dobie duel koga ima protivnik na grb. Ni Pio, ni Boni toa nemozat da go dostavat.

Bez razlika kolku e Turam nadvor od forma, istoto moze i on da go dostavi. Taka da sum protiv negovo prodavanje.

Ova sezona ja butkame na grb na Lautaro, Di marko i Zielinski. Ovie igraat na max nivo.

Na kraj kraeva i serijata od pobedi morase nekade da se prekine.

Па и јадните Јувентус нема за што да се бунат, го допираат дното па се бунеа...

Па ако ти сакаш Интер да биде воден на тој начин тоа е друг проблем.
Нема никаква основа за денес. Најголеми критики треба да трпи управата наша а не федерацијата или судиите.
Да не се повторуваме, потфрлија најмногу и од сите кои се бореа за врвот, единствени беа кои не делуваа на пазарот па после се чудат за резултатите.
Глеј кај Милан, покрај двајца стандардни напаѓачи, на клупа имаат уште двајца кои се измислени за Бони. Кај нас повреда-две и на чекор од катастрофа. Лаутаро, Чаланоглу и Думфриз последен пат кога играа заедно уште беше летно време. Од клупа буквално немаме ниту еден кој ќе влезе и ќе напраи разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom