Фан Клуб: Интер

Ne znam ustvari sto se ocekuva od barela, deka e los sezonava, e, ama sto ocekuvate da pravi? Golovi? Denes mislam deka posle dolgo vreme bese na nivo, ama dosadno nekako stana ova, bozhem zidan e pa radi nego nesto pati timov.

Rutinski inace denes, bravo za reakcijata, uste Turam da prekine da hibernira, nadezno od sledno kolo.

31 бод у задњи 11 утакмици... добра серија :)

Следи најтешкиот период.

Милан - гости
Аталанта - дома
Фиорентима - гости
Рома - дома
Комо - гости

Го преживееме ли ова, идеме на 21ва титула.

Форца!
Odmoreni ke se, ke nemat izgovor.

Ne znam ustvari sto se ocekuva od barela, deka e los sezonava, e, ama sto ocekuvate da pravi? Golovi? Denes mislam deka posle dolgo vreme bese na nivo, ama dosadno nekako stana ova, bozhem zidan e pa radi nego nesto pati timov.

Rutinski inace denes, bravo za reakcijata, uste Turam da prekine da hibernira, nadezno od sledno kolo.

Мислам дека се очекува ете таков некој пас како Мхтиријан што извади вчера при првиот гол. Или нешто како Зиелински, да извади топ и да ја реши утакмицата. Или не сите шутеви и центаршутеви да му одат преку сите играчи директно во гол аут.

Не сум негов хејтер и уште верувам во неговите способности ама моментално нема со што да го браниш. Ништо не покажува.
Одамна нема никаков блесок. Само се пртка околу средниот ред, кратки пасови, никаква магија, апсолутно ништо со месеци. Порано знаеше да здрви некое голчиште или да направи некој потег ама некое време е испод радарот.
Мхтиријан истотака го сереме многу ама вчера имаше топ партија. И знаел често вака кога на тимот не му оди, он да биде тој што се издвојува. Кај Барела тоа го нема сезонава или па може да се каже - последниве две сезони. Не ми текнува одамна да бил на ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom