- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 3.318
- Поени од реакции
- 5.515
Ne se sekirajte nie ke gi tepame milan i usluga ke vi napraime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако некој може да прокоцка скудето во оваа ситуација тоа е само овој умрен тим.Да не се деси расоад систем...
Независно дал ќе изгубат денес.
Лаутаро повреден, Чалханоглу исто, Турам ван форма 4 месеца, Дамфриз повреден 3 месеца. Зомер да не го зборам, Барела дух е сезонава. Мкитарјан, ДеФрај, Фратези скоро и да немаат допринос.
Искрено 80% за овој плус на табела е формата и игрите на Димарко.
Скудето сезонава е пуна капа. И тоа е тоа.
Летово треба ремонт т.е. смена на генерации. Потрошен е тимов

Zatawa imame najpickarska upravaСеа што е најтрагично нежа ни притисок безкичмењаците да напрабат врз федерација за игра со рака нема пенал и им своро за гол од корна
Па и јадните Јувентус нема за што да се бунат, го допираат дното па се бунеа...Абе што да се буниме. Сами ја изгубивме оваа утакмица. Од 60та до 90та минута без никаква шанса.
Барела нека се пријави сам за на клупа, нека не ми глуми капитен зашто е тешка мизерија. Бони не ни треба да му кажуваме, си знае кај ќе се паркира од наредната. Бољи со Диуф напред (не ми се верува дека ова го пишувам).
Освен Зиелински па и малку Суќиќ откако влезе, сите други испод ниво. Се утепаа играјќи по левата страна. Бастони и Димарко 200 паса разменија.
Како што пиша ибракадабра, на тимов му треба ремонт. Не еден, двајца или тројца...туку најмалку 6-7 играчи треба да се заменат.
Па и јадните Јувентус нема за што да се бунат, го допираат дното па се бунеа...