Фан Клуб: Интер

Како можеше глупаков Микитаријан директно во голман да шутне од два метри, и одма им лупнаа гол да ти ебам старецот.

kakva gluperda, promashi zicer i primivme gol. E ako ni e, posle chivu ke im bide kriv ebate toa slepcite

Izgubena e ova, ne gledam nacin kako bi dale gol a ne da svrtime. Ako uspeeme nekako nereseno da izvadime kje bide odlicno.

Заслужуваме да изгубиме само поради пристапот што го имаме.

Заслужуваме да изгубиме само поради пристапот што го имаме.
Kakov pristap ti sakas ustvari so Bonny i Esposito napred? 0 iskustvo u vakvi utakmici, pa vidi gi posnazhni se od nivnite i pak se gubat ne mozat eden duel da dobijat. Koj sakas da dava golovi, Barela sto e van forma vekje nekoj period, miki isto.. vidovme cista shansa sto napravi. Tolku e kapacitetot, edino daj mu ja na Dimarko i neka shutira

Барела 6 км истрчани, 45 минути кренати рацете за расправање.

Мртов фудбал во глобала. Нерешено да се изваде полна капа ќе е, Милан ништо посебно и тие.

Крв да моча тој што даде зелено светло ова циганиште бони да потпише за Интер!

Крв да моча тој што даде зелено светло ова циганиште бони да потпише за Интер!
sho ti e krivo deteto? nema iskustvo u vakvi utakmici odma go frlas u ogin posto nemas druga varijanta, turam so temperatura, lautaro povreden. Nemase bonny da startuva dokolku gi imavme ovie... I koj drug napagjac realno ke go zemevme ako ne go zemevme boni? tie bea opciite i vide so se desi i kako ne poebaa so lukman. Tuku mene sto me plasi e padov na barela, tolku da e padnat i da e nadvor od forma, ne znam, pas ne moze da probie.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom