Фан Клуб: Интер

Ne znam ustvari sto se ocekuva od barela, deka e los sezonava, e, ama sto ocekuvate da pravi? Golovi? Denes mislam deka posle dolgo vreme bese na nivo, ama dosadno nekako stana ova, bozhem zidan e pa radi nego nesto pati timov.

Rutinski inace denes, bravo za reakcijata, uste Turam da prekine da hibernira, nadezno od sledno kolo.

31 бод у задњи 11 утакмици... добра серија :)

Следи најтешкиот период.

Милан - гости
Аталанта - дома
Фиорентима - гости
Рома - дома
Комо - гости

Го преживееме ли ова, идеме на 21ва титула.

Форца!
Odmoreni ke se, ke nemat izgovor.

Ne znam ustvari sto se ocekuva od barela, deka e los sezonava, e, ama sto ocekuvate da pravi? Golovi? Denes mislam deka posle dolgo vreme bese na nivo, ama dosadno nekako stana ova, bozhem zidan e pa radi nego nesto pati timov.

Rutinski inace denes, bravo za reakcijata, uste Turam da prekine da hibernira, nadezno od sledno kolo.

Мислам дека се очекува ете таков некој пас како Мхтиријан што извади вчера при првиот гол. Или нешто како Зиелински, да извади топ и да ја реши утакмицата. Или не сите шутеви и центаршутеви да му одат преку сите играчи директно во гол аут.

Не сум негов хејтер и уште верувам во неговите способности ама моментално нема со што да го браниш. Ништо не покажува.
Одамна нема никаков блесок. Само се пртка околу средниот ред, кратки пасови, никаква магија, апсолутно ништо со месеци. Порано знаеше да здрви некое голчиште или да направи некој потег ама некое време е испод радарот.
Мхтиријан истотака го сереме многу ама вчера имаше топ партија. И знаел често вака кога на тимот не му оди, он да биде тој што се издвојува. Кај Барела тоа го нема сезонава или па може да се каже - последниве две сезони. Не ми текнува одамна да бил на ниво.

Мислам дека се очекува ете таков некој пас како Мхтиријан што извади вчера при првиот гол. Или нешто како Зиелински, да извади топ и да ја реши утакмицата. Или не сите шутеви и центаршутеви да му одат преку сите играчи директно во гол аут.

Не сум негов хејтер и уште верувам во неговите способности ама моментално нема со што да го браниш. Ништо не покажува.
Одамна нема никаков блесок. Само се пртка околу средниот ред, кратки пасови, никаква магија, апсолутно ништо со месеци. Порано знаеше да здрви некое голчиште или да направи некој потег ама некое време е испод радарот.
Мхтиријан истотака го сереме многу ама вчера имаше топ партија. И знаел често вака кога на тимот не му оди, он да биде тој што се издвојува. Кај Барела тоа го нема сезонава или па може да се каже - последниве две сезони. Не ми текнува одамна да бил на ниво.
Za lani ne zaebavaj, prvata so Baern sto pravese, majka eba, i red drugi tekmi ima ama ne sakam ic da se navrakam na taa sezona, samo sezonava potfrla AMA, i da ne potfrlese, bukvalno istoto sto do sega go imame, ke go imavme, odnosno, nikakva steta nemame od toa sto on e los, odnosno, ne sme invalidizirani nesto posebno od toa zasto na drug nacin se nadomestuvase toa.

Sekako, go sakame stariot Barela i ke go imame, nisto ne znaci ova, se desava u kariera da ima nekoj los period ili sezona, a posle lanskata, za ocekuvanje bese 70% od timov da e vaka padnat, od druga strana, nevozmozno bese site da se izdignat i da gazat preku nokj, svesen e i on za ova dopiraat do nego kritikite od mediumite, i od pacovi ko Kasano i nekoi drugi takvi, ke dostavi, prilicno sum ubeden i do kraj na sezona deka ke digne nivo.

Ne mora od ova drami da pravime najiskreno, nekako epten zamarame so nego, mene poveke me frustrira faktot sto Turam e u faza na hibernacija podolg period, e ova nas poveke ne udri otkolku Barela, zasto otkako Lautaro se povredi, napadot naednas prestana da dava golovi nezavisno od protivnicite.

Sega igrame so Komo gosti vo kup i tuka mozno e da izlezat so 3421 formacija zasto i Boni izgleda nema da e vo kombinacija, bar takvi se najavite sto sekako ne znaci i deka ke bide slucaj. Tuka sekako mora da se rotira zasto vikendov e derbito so Milan koi najverojatno ke se bez Bartezagi u taa utakmica, bar od toa sto vidov denes zadna lozha poeba, a ako e ova slucaj, mora da go voskresneme Django za taa utakmcia.

Дебиливе сериозно ќе даваат продоженија кошарка на Илирија наместо Интер?

Идиоти невидени се овие Арена

Точка
Автоматски споено мислење:

...чекаат нашиве да заврши утакмицава.
Нерешено и пуна капа, па у Милано да се решава.

Така делува

Последно уредено:
За Лаутаро што се прогнози?

Ваљда после репрезентации се враќа?
Со Рома, на 04.04.

Три утакмици остануваат уште без него.

Милан, Аталанта и Фиорентина.

7 бода од овие 3 утакмици и мислам дека 1 рака ќе имаме ставено на пехарот :)

Се кршат копја сега, најкритичен дел од сезоната е.
Конечно ќе имаме по 1 утакмица неделно, да земат душа и да не издишат играчиве ко лани.

Дефинитивно 100 милионскиот кога игра, дури и кога не дава голови или не асистира, Интер игра подобро и дава повеќе голови, што значи си влече голема гравитација на противнички играчи према него, што би се рекло, отвара простор човекот...

Дефинитивно 100 милионскиот кога игра, дури и кога не дава голови или не асистира, Интер игра подобро и дава повеќе голови, што значи си влече голема гравитација на противнички играчи према него, што би се рекло, отвара простор човекот...
Што би се рекло доставува :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom