Фан Клуб: Интер

Реално, и заслужуваме да го примиме.

Па не баш. Сасуоло со оваа игра не заслужува гол. Ако мислиш како некој вид казна, мислам дека веќе два натпревари доволно бевме казнети.
До сега требаше да биде 3-0 и ова е уште еден доказ дека играч како Лукман мораше да се донесе.
Фали тука измеѓу напаѓачите некој кој ќе поврзе и поединец кој ќе превземе ризик во вакви натпревари а Лукман беше токму таков профил играч.

Дур да напишам јас, ете ги 2-0.
Ок, тоа е тоа. Ја затворија. ГГ :D

Bogznae na koja osnova i so koe pravilo bese ponisten golot na Fratesi za 3-1.

Se gleda deka ima timov samodoverba navlezena vo minus, se oseka dur gi gleas, a atmosferata na Meaca dopolnitelno dava bust na nesigurnosta, ko u vremeto na koronata na momenti e, koga pustija malce publika na kraj na sezona. Ova ke e problem na dolg rok, ko na neutralen teren prijatelska da igraat, nula navivanje nula nisto, ne gledam kako e ova prednost nekakva za nas, poveke e problem, dopolnitelen za timov.

Kako i da e, bitna pobeda, ne tolku ubava za oko ama zasluzena sekako, i bitna radi krevanje na samodoverba pred se, i stabiliacija, sledni dve ni se kaljari i kremoneze pa gostuvanje vo Rim, so Roma.

Мислев само кај мене било таква ситуација ама има и други на кои им смрзнало гомното при овој момент.

Добра одбрана беше тоа од Мартинез. Еден од ваквите шутови на Јилдиз влезе кај Сомер.

Не знам по кој основ ни го поништија третиот гол... Каков црн офсајд од Фратези кога играчот на Сасуоло му ја додаде, а не наш играч или не се одби директно после шутот на Димарко. Да завршеше 2-2 лично ќе го гонев главниот судија со се ВАР соба, мајче им ебам неспособно.

Уште една мех утакмица, колку да се изигра, најбитно од се е што освоивме три бода и што добро изротиравме, Гери одмори, Лаутаро одмори, Тикусот излезе кај 60-та минута, Џанго исто, така да се на се добро е. Не ми се допаѓа што играме како да не знаеме што сакаме во завршницата од нападите, све добро и на крај бладање, ама ај си викам ќе си дојде се на свое место како што одминува сезоната. Сега имаме три MUST win утакмици, Каљари гости, Славија и Кремонезе дома, тоа све треба да се отштрафи без ни грам замарање, а после тоа следува репстативната пауза каде што сите мирно и спокојно може да се обесиме тонејќи во агонија.

Не знам по кој основ ни го поништија третиот гол... Каков црн офсајд од Фратези кога играчот на Сасуоло му ја додаде, а не наш играч или не се одби директно после шутот на Димарко. Да завршеше 2-2 лично ќе го гонев главниот судија со се ВАР соба, мајче им ебам неспособно.

Уште една мех утакмица, колку да се изигра, најбитно од се е што освоивме три бода и што добро изротиравме, Гери одмори, Лаутаро одмори, Тикусот излезе кај 60-та минута, Џанго исто, така да се на се добро е. Не ми се допаѓа што играме како да не знаеме што сакаме во завршницата од нападите, све добро и на крај бладање, ама ај си викам ќе си дојде се на свое место како што одминува сезоната. Сега имаме три MUST win утакмици, Каљари гости, Славија и Кремонезе дома, тоа све треба да се отштрафи без ни грам замарање, а после тоа следува репстативната пауза каде што сите мирно и спокојно може да се обесиме тонејќи во агонија.
Со Кремонезе може исто како со Удинезе прошлиот пат да заврши. Таман среќни ќе гледаме Казакстан - Лихтенштајн.

B396E848-8BDD-4386-A34A-00BEB8B0B192.jpeg

Демонот од Арабија изгубил 3-0 водство за 14 минути. Ќе го бичуваат ако продужи вака.

Прегледај го приврзокот 456594

Демонот од Арабија изгубил 3-0 водство за 14 минути. Ќе го бичуваат ако продужи вака.
Кур го боли Демонот, нареден Свети Никола кога ќе мезат посна сарма со брат му и фамилијата, има пред сите да го укочи Пипо со ' еее брат колку заработи ти во цела твоја кариера и со освоени ЛШ јас толку заработив за 5 месеци во Арабија, ама не е се во парите, има нешто и во класата'...

Image

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom