- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.590
- Поени од реакции
- 11.300
Реално, и заслужуваме да го примиме.Мора да се затвори оваа што побрзо зашто мириса на еден глуп кикс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално, и заслужуваме да го примиме.Мора да се затвори оваа што побрзо зашто мириса на еден глуп кикс.
Реално, и заслужуваме да го примиме.
Мене не ми смрзна гомното.
Со Кремонезе може исто како со Удинезе прошлиот пат да заврши. Таман среќни ќе гледаме Казакстан - Лихтенштајн.Не знам по кој основ ни го поништија третиот гол... Каков црн офсајд од Фратези кога играчот на Сасуоло му ја додаде, а не наш играч или не се одби директно после шутот на Димарко. Да завршеше 2-2 лично ќе го гонев главниот судија со се ВАР соба, мајче им ебам неспособно.
Уште една мех утакмица, колку да се изигра, најбитно од се е што освоивме три бода и што добро изротиравме, Гери одмори, Лаутаро одмори, Тикусот излезе кај 60-та минута, Џанго исто, така да се на се добро е. Не ми се допаѓа што играме како да не знаеме што сакаме во завршницата од нападите, све добро и на крај бладање, ама ај си викам ќе си дојде се на свое место како што одминува сезоната. Сега имаме три MUST win утакмици, Каљари гости, Славија и Кремонезе дома, тоа све треба да се отштрафи без ни грам замарање, а после тоа следува репстативната пауза каде што сите мирно и спокојно може да се обесиме тонејќи во агонија.
Кур го боли Демонот, нареден Свети Никола кога ќе мезат посна сарма со брат му и фамилијата, има пред сите да го укочи Пипо со ' еее брат колку заработи ти во цела твоја кариера и со освоени ЛШ јас толку заработив за 5 месеци во Арабија, ама не е се во парите, има нешто и во класата'...Прегледај го приврзокот 456594
Демонот од Арабија изгубил 3-0 водство за 14 минути. Ќе го бичуваат ако продужи вака.