Фан Клуб: Интер

A so vie ocekuvavte pobeda, ovde e poraz.
Така ако гледаш само ментален човек би очекувал нешто повеќе од 4то место сезонава.
И сеа ај да не гледаме и да не се нервираме на дерби со најомразениот ривал?

Така ако гледаш само ментален човек би очекувал нешто повеќе од 4то место сезонава.
И сеа ај да не гледаме и да не се нервираме на дерби со најомразениот ривал?
OD sekad sme gubele tamu, posledna pobeda ni e pred dve sezoni mislam 0:1.

Јас од кога се вклучив се на нивна половина се игра.

А што ќе се трошат да напаѓаат, кога може кој стигне гол да даде на одбранава. 2 пати тргнаа у напад, 2 гола.

Една асална акција немаат јуве, да изгубиш од овие земи закључи го клубот.

Нереално еј, 2 пати центар пројдоа 2 гола дадоа, и тоа какви голови... За вториот Сомер е крив, негова е таа и не смееше гол да прими. Можда сум ментален ама верувам во пресврт.

Многу голови примија за да се очекува нешто денес поише, икс е плафон, два гола што лесно можеа да се избегнат примија, за првиот прво Хакан пред корната, па Лаутаро лошо избаци, Дамфрис очајно бранеше втора текма по ред со враќање накај тој што го чува со вртење грб на топката. Вториот исто очајно позиционирање на Сомер, што е мнгоу многу е.

Добро отворија денес ама у два наврати се исечени ради сопствени грешки, и тоа е тоа. Кај јуве увек иделе со спуштени гаќи, пријатно ќе ме изненадат ако успеат да се рехабилитираат и да ја свртат, голема штета си нанесоа самите со Удинезе пред ова гостување каде успеваат да извлечат цел плен еднаш на 10 години, и сеа ризикуваат отварање на сезона со мизерни 3 поени.

Многу кружиме без идеја, малку повеќе храброст треба да се дрибне и помине противник, доста само од нога до нога додавање, нека шутираат. Лаутаро и Турам ни се сосема одсечени.

Подобри сме ама поранливи од контри затоа што сме високо поставени.

Каков Кивубол се игра, кружи, кружи и набаци во средина меѓу 10 играчи на Јувентус и два на Интер.

Каков второлигашки фудбал се игра на дербиво и од двете екипи.

Побезидејно делуваат од кога Страмачиони беше тренер, мада ист е калибарот на тренер ко тогаш.
Разликата е што сега квалитетни играчи ја играат оваа мизерија.

Што побрзо се шутне, тоа подобро, макар значело пораз на дербиво истото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom