Фан Клуб: Интер

Nesfatlivo mi e kako moze vaka dve lica da pokazuvame od poluvreme u poluvreme, ama triumfov ni e zasluzen sekako, imavme vakum prostor na start od vtoro za vtor gol, mnogu podobri bevme, ama posle 60ta minuta Parma, Napoli, Juve takvi tekmi, ne postoevme, do primeniot gol i instantno posle gi iskoristivme dupkite sto ovie nazad pod difolt gi imaat i dadovme vtor gol.
Kolku i da e umor u prasanje, mora nesto da se smeni koga protivnikot ti se nudi nazad, sto najdobro se vide odma otkako primivme gol, koga Baern nisto ne smenija u pristap, a nie trgnavme u napad asalno.

Lautaro motm, neverojatna borbenost ali toa e uvek slucaj so nego, i u dvata gola ucestvuvase i so klucen pas, i so nadrealen finis. Uste nisto ne e gotovo, eden primen gol doma i vodstvo na baern i se resetira sve, dobro za nas e sto igrame so Kaljari doma vikendov i mozeme da kombinirame, Baern igra teska utakmica so Dortmund, koi seuste grebat za LS u nivna liga.

Brao za site u sekoj slucaj, borbenost do posledna sekunda, Inzagi dobro gi postavil rabotite denes, u nekolku navrati Inter uspea da gi razoblici site losi strani koi Baern gi ima vo faza od odbrana, a i dobro e sto Fratesi kolku tolku se razigruva periodov, ova veke mu e vtor gol posle reprezentativnata pauza, uslov za uspeh do kraj na sezona e impaktot i na par igraci od klupa. I Darmijan bez greska denes, a 90 minuti igrase so Parma, ocekuvav taa strana da ni bide mnogu ranliva radi nego ali tek otkako izleze pocnaa problemite tamu.

Do dusa, vreme e i Tikus da izleze od zimskiot son, malce zabusava u zadnje vreme on ama prilicno sum ubeden deka periodot sto sledi ke se vrati i on u gol forma.
Автоматски споено мислење:

totalno ja privatizirase Io temava denes, a toa obicno e dobar znak.
Io znaes sto treba da pravis do kraj na sezona komrad, me boli kur vo koja vremenska zona egzistiras, ke se zrtvuvas za nasiot sakan Inter.

Мора да ги одереме и во реваншот, премногу се слаби назад и оставаат еден тон простор. Убеден сум дека ќе ги добиеме уште еднаш, подобри сме и тоа е тоа.

Fratesi e nasiot talisman, uste eden vakov gol i soblakanje i protivnicite vo idnina ke glumat mrtvi vo negovo prisustvo na terenot, za sekoj slucaj .... kako sto komesarot le baban rece za edna osoba @D-r-ot, ako pamtis.

Image

Дај му договор за уште 20.000 години

Аугусто да се спомне.

Во двата гола има голем придонес.

Мерак ми е Инзаги што ги остави да гинат пред се Бастони, Барела и турчинот и сите остали 90 минути.
Бастони имаше и еден блок на Кејн у минутите кога обично е на клупа.

Да не зборам што Барела разигра за голот.

Форца!

Аугусто да се спомне.
Renato, spored umreniov komentator, koj tocno u 4ta minuta zakluci deka i dvata tima igrale pretpazlivo i ne sakale da rizikuvaat, poshto u prvi 4 minuti obicno se desavaat najgolemite drami vo fudbalot.

Може сеа сите сложно мајка му или сестра му на она дно од битие да ја искинеме како што баерн не искина?:D
Да му ебам тоа гревот гревосан,тотална грешка на природата!

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Абе откако се дозна дека Бране Телма е навијач на Интер еден бар неутрален коментатор да се погодеше после него.

Бране па малер у бантер ера нè коментираше на Телма, коса му попаѓа, се запусти.

Денес среќа немаше некој баскет ПроПатриа - Алгеро па да касни преносот 10 минути.
100 мајки на арена да им изн.....

Се гледа дека на Фратези му тежело баба му што е болна. Ја закопаа, му олесна, процвета.

Некои шеги едноставно сами си се пишуваат

1744149108355.png

Каков гол на Лаутаро:cuc:

Ме потсети на голот на Тоти против Парма 2001ва последната утакмица кога го обезбедија Скудетото. Можда не е гол на сезоната или еврогол, ама многу тежок гол, попрецизно многу тежок шут да се изведе, обично ваквите шутеви завршуваат преку стадионот, ретко кој рамките на голот ќе ги погоди, а не па да постигне гол. Во случајот на Тоти условите за прецизен шут беа потешки, пошо топката одеше од страна, беше побрза и што е најбитно одскокнуваше, па во такви ситуции ретко кој може да ја исконтролира, а не па да постигне гол со перфектно изведена ждропка, додека во случајот на Лаутаро повеќе беше 'на тацна' и топката полека веќе застануваше, ама па од друга страна акцијата беше поубава, потечна, побрза, петата на Турам даде голем шмек на целата акција и голот.. ќе оди овој гол на насловни шпици во иднина и ќе се зборува често, уште еднаш, секоја чест за Лаутаро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom