Фан Клуб: Интер

Која цврста одбрана попара сме во одбрана откако смена Чоло систем.
Со тројца играчи игра назад и Лино и Љоренте најчесто летаат напред, ама затоа во напад сме поефикасни. Врска нема овој Атлетико со тој од пред неколку години. Јас пак типувам да има голови во Милано, Интер и Атлетико го имаат најефикасниот напад во Европа ако не се лажам, статистички гледано кога станува збор за напаѓачите.
Мората мислам дека го заврши и последниот тренинг денеска и најверојатно ќе биди вклучен во составот, ќе добие минутажа.

Ифрид сум шо не видов меил навреме, за 59 евра карти можев да земам, и ефтин лет имав до Милано али то е, ќе се нервирам пред телевизор :D
3500 навивачи ќе има од Шпанија, ќе крцка стадионот утре.
Да нема повреди и да има чисто судење то е то шо го барам, Интер е екипата која е респектирана од сите навивачи на Атлетико, а и знам дека и обратно, така да нека победи подобриот и да се изнагледаме убав фудбал
Да Стефи ама друго е во ЛШ нокаут фаза, сигурно нема да искочи Чоло офанзивно да игра зашо ќе прими 59 гола, а можно е и 60 зависи од расположение. Не викам дека ќе игра бункер ама убеден сум дека подефанзивно ќе искочи и ќе му бидат повлечени на своја половина бар 10 од 11 играчи и ќе чека контра.

Не верувам дека ќе си дозволи Чоло такви екскурзии да игра со Љоренте напаѓач. Сепак не е ова Лас Палмас, туку најдобрата одбрана сезонава у сите побитни лиги у светов.
:toe:
Ова е инфо базирано најверојатно според последниот тренинг, не е официјално ама можно е да биди, Љоренте се има покажано многу на таа позиција, измислен е за напред, ако Мората не е фит 100% можно е да почни со Љоренте напред па да се ослободи место во средината за уште еден играч, можно е Рикелме да игра на неговата позиција, млад брз и продорен
Автоматски споено мислење:

Да Стефи ама друго е во ЛШ нокаут фаза, сигурно нема да искочи Чоло офанзивно да игра зашо ќе прими 59 гола, а можно е и 60 зависи од расположение. Не викам дека ќе игра бункер ама убеден сум дека подефанзивно ќе искочи и ќе му бидат повлечени на своја половина бар 10 од 11 играчи и ќе чека контра.
Тоа гарант, да игра толку повлечено не ама сигурно ќе оди претпазливо оти реваншот е на Метрополитано а таму имаат најдобар скор.
Автоматски споено мислење:

Ги повлекувам сите зборови, утре очекувајте бункер каков шо се нема видено досега :sleep:
Љоренте сигурно нема да игра скроз напред, ќе помага назад и ќе чека контри.
Со Саул на средина а изоставен Бариос кој е поофанзивен најверојатно ќе оди на резултат, не знам шо гледа во Саул, освен ако не му стојат платени убијци на Чоло пред врата и му се закануваат да игра

Последно уредено:
Реално, не сум ги гледал Атлетико многу, ама интересна статистика со Лас Палмас тепале 5-0 со 35% посед на топка. Со Севиља и Билбао рецимо доминирале со посед и шанси, па ништо. Мислам дека и на двата натпревари Чоло ќе иде претпазливо и на контри, поготово ако нема голема резултатска негатива па да мора да притисне. Ќе имаме посед, само треба да видиме што со него :)

Реално, не сум ги гледал Атлетико многу, ама интересна статистика со Лас Палмас тепале 5-0 со 35% посед на топка. Со Севиља и Билбао рецимо доминирале со посед и шанси, па ништо. Мислам дека и на двата натпревари Чоло ќе иде претпазливо и на контри, поготово ако нема голема резултатска негатива па да мора да притисне. Ќе имаме посед, само треба да видиме што со него :)
Филефците се најкриви за тоа со поседот, конкретно ние со Милан, победивме 5-1, со 40% посед. 200 вакви примери може да се извадат бемлити посед умрен. Транзиција добра, и перфектен баланс во зависност од тоа дали топката е у посед на екипата или не, поседот е најпреценета работа од цела ебана статистика, најмалце на ова човек треба да се ложи.

Филефците се најкриви за тоа со поседот, конкретно ние со Милан, победивме 5-1, со 40% посед. 200 вакви примери може да се извадат бемлити посед умрен. Транзиција добра, и перфектен баланс во зависност од тоа дали топката е у посед на екипата или не, поседот е најпреценета работа од цела ебана статистика, најмалце на ова човек треба да се ложи.
Не реков дека е било како клучен поседот, туку дека концептуално очекувам Атлетико да остане позади топка и да чека шанса на контра. Лас Палмас текмата ја спомнав ко чист пример дека многу добро знаат да го праат тоа. Исто така и ние знаеме така да играме, го убивме Милан со помалце посед.

...не знам дали го отвора, ама да не се курчите многу многу.

Видете кој ни беше прва и константна измена у 60та минута секоја утакмица.

...не знам дали го отвора, ама да не се курчите многу многу.

Видете кој ни беше прва и константна измена у 60та минута секоја утакмица.
5 години од животов ми има скратено.

Единствениот дрес од Интер што го поседувам е со Икарди на грбот. Се убив од радување како мало кога го земав а овој се испокара со сите и го набркаа од клубот. Каква несреќа сум :pos:

Дај нека го вратат назад хаха.

Да не го гледам повеќе него. Ако сака и нека е новата златна топка, мрш од Интер.

Чиста победа со минимум 2 гола разлика вечер. Читам претходната страна и се чудам, добар резултат ќе било нерешено, па да се решава у Мадрид. Ко росонери сте почнале да се понашате. А бе светлосни години се разлика годинава Интер и Атлетико, сериозен фаворит сме и не гледам како тим со играчи како Коке, Саул, Љоренте и Хименез ќе може да му направи било каков проблем на овој Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom