Фан Клуб: Интер

За вториот дел од постот е скроз во право.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ти да ќутиш зашто кај тебе има еден тон материјал за цитирање. Ти и Џони го имаш заебано за песимизам. :D Бреј што све се пишувало летоска, туууууууу, едино јас и Ватрен верувавме у титула. Ви забранувам да се радувате на Скудето на вас песимистите. :kuracc:

Ти да ќутиш зашто кај тебе има еден тон материјал за цитирање. Ти и Џони го имаш заебано за песимизам. :D Бреј што све се пишувало летоска, туууууууу, едино јас и Ватрен верувавме у титула. Ви забранувам да се радувате на Скудето на вас песимистите. :kuracc:

Па кога ќе ми текне какви жалопојки за Онана се пишуваа, па првата пријателска утакмица Зомер кога се изглупира…

Па кога ќе ми текне какви жалопојки за Онана се пишуваа, па првата пријателска утакмица Зомер кога се изглупира…
Па еве според Урко 120 пати сме биле послаби на голманска позиција и во одбрана. До душа ова го има кажано пред да дое Павар али нема везе.

Се заебавам иначе, секој различно си ги доживува работите, приметувам општо дека има членови што апла паничат цело време додека трае трансфер пазарот, јас на пример секогаш оставам да заврши истиот па да судам освен нели ако се деси ситуација како со Лукаку па да пцујам. Едноставно премногу му верувам на Бепе и знам дека е мастер во својата работа и убеден бев дека ќе се бориме за Скудето. Нормално, не очекував ваква сезона ни во најлуди сништа ама сепак знаев во себе дека сме најквалитетни од цела лига. Едино нападот ме плашеше, т.е. евентуална повреда на Лаутаро или Турам, ама ете за сеа издржавме, направивме осетна разлика, сега останува да финишираме со стил.

toa praese sea stek, dodeka juve dozivuvaa golgota so udinese, 45 min celo leto go pomina na temava za da mi najde mislenje deka pred pocetok na sezona sum ubeduval deka nema titula da zememe sezonava. Toa e edna takva jeziva pojava ja da vi kazam, sto iskreno me raduva sto naviva za Inter zasto ako navivase za Milan ili Juve ke organiziravme masovna potera za da bide pretepan i zakopan na nekoja niva vo okolinata na Ilinden, lokacija dadena sekako od Mario koj ke ne ubeduvase deka tuka apsolutno nikoj ne moze da go najde.

Zemal se obiduva da me nervira dur klokotam i tleam. Kopile.

Inace dobro ispadna ova sea, so juve, prognozite, proekciite kalkulaciite, bea deka ima sansi pred nas da se i pred derbito, vo momentov se samo bod pred Milan. Nisto ova ne menuva kaj nas, smireno ko i do sea, od socijalnive mrezi apla e evidentno deka vladee super atmosfera u timov, uzivaat igracive, teraat druzbi se zaebavaat, nemalo odamna vakvo edinstvo u timov bez klanovi bez nisto.

Sve pocnuva i zavrsuva so trenerot tuka, ne veruvam deka ova ke go ispusti Inzagi, Salernitana i Lecce treba da se stejtment pobedi, na rutina i ubedlivi nadezno, tuka moze da se otvori prostor za uste po nekoj kiks na konkurencijata baska a i sledi megjuseben nivni, ne e lesno da igraat vo situacija koga pred nivnite utakmici Inter pobeduva. Prilicno sum ubeden deka ona od sabotata do nekade dopolnitelno gi demorlaizirase juve, zasto bese edna od onie utakmici kade potencijalno Inter mozese da izgubi bodovi i na toa oni racunaa, a nie pobedivme posle negativa u prvo, na kraj i ubedlivo so 4 dadeni gola.

Vo megjuvreme neka kvicat i atletiko koj kur, Morata im umre od smrt, nas mozno e Acerbi na prvata da ne igra, ama protiv Cholo ova ke se resava vtorata sigurno, ke umrtvi igra i tempo, tesko da ima prostor tuka za mnogu golovi i od dvete strani ali otom potom, prvo salerno neka padne sea u petok, koi se u dosta losa situacija, vikendov i trener smenija.

Хехе за првиот дел од постот лајк за вториот.
Со Салернитана дома, може и Арнаутовиќ стартер со Фратези, Класен, Дамфриз, време е и Буханан да го пуштат малце да протрча да види терен. Како и да е, комотна ќе биде утакмицата, може полабавко, таман да се одморат Лаутаро и Турам и на Атлетико да им влеземе со сета сила да ги исшамараме ко Сарма шо го исшамара Саше политико.

Еве уште еден прекален експерт. Честитам.

Едит: Сите песимисти и сеачи на мрак ќе ве нанижам како пиперки со цитати кога ќе освоиме Скудето.
Мило ми е што оптимистите победија ама би те убил секако. Постот што го цитираш напишан пред носењето на Павард, точно сум погодил за Арнаутовиќ и никој од нас немаше појма што ќе придонесе Турам. Брозо замина во ситуација кога сите го гледавме Хакан како послаба верзија од хрватот, впрочем секогаш потфрлаше во битни натпревари како со Сити на пример.

Што сакаш да ти прогнозирам во таква ситуација? Ти си вечито оптимиста и некогаш ќе убодеш па ќе се курчиш. Продолжи така :D

На крајот испадна подобро од најлудите соништа. Слава им на Марота и Перо, доминираат во игрица за која се потребни тон пари, го имаат хакнато системот.

#SuningOut
#KobeOut исто така.

:kafence:

Бастони тупчото го издал Инзаги дека им се јавил на полувреме со Рома, и сеа истрага отвориле, ќе ги испрашуваат.
Исто и Ачерби за тоа што покажал среден прст на навивачите на Рома кои наводно му скандирале дека требало да умре коа имаше рак.

Интересен заплет не очекува. :D

Не е решено ова сеуште ама најмногу што може да добијат е парична казна.

TS - Acerbi and Inzaghi, sanctions after the meeting with Chiné: here's what Inter expect (fcinternews.it)
Vcera na football italia vidov, deka nema da ima kazni i suspenzii za niv. Paricni ako se, nebitno e, pa i da ne e na klupa uste 1 mec, Salernitana uste do poluvreme treba da ja reshat, Acerbi sekako povreden e moze nema ni so Atletiko prvata da igra.

А и тоа што се јавувал на полувреме, сигурно се ставиле на mute и додека им држел говор си кажувале вицеви за јателе и тителе, и кога завршил му рекле разбравме шефе, форца Интер. И тој среќен што има фудбалери што го слушаат, и тие раат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom