- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.484
- Поени од реакции
- 119.317
Ти да ќутиш зашто кај тебе има еден тон материјал за цитирање. Ти и Џони го имаш заебано за песимизам.За вториот дел од постот е скроз во право.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти да ќутиш зашто кај тебе има еден тон материјал за цитирање. Ти и Џони го имаш заебано за песимизам.За вториот дел од постот е скроз во право.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ти да ќутиш зашто кај тебе има еден тон материјал за цитирање. Ти и Џони го имаш заебано за песимизам.Бреј што све се пишувало летоска, туууууууу, едино јас и Ватрен верувавме у титула. Ви забранувам да се радувате на Скудето на вас песимистите.
![]()
Па еве според Урко 120 пати сме биле послаби на голманска позиција и во одбрана. До душа ова го има кажано пред да дое Павар али нема везе.Па кога ќе ми текне какви жалопојки за Онана се пишуваа, па првата пријателска утакмица Зомер кога се изглупира…
Мило ми е што оптимистите победија ама би те убил секако. Постот што го цитираш напишан пред носењето на Павард, точно сум погодил за Арнаутовиќ и никој од нас немаше појма што ќе придонесе Турам. Брозо замина во ситуација кога сите го гледавме Хакан како послаба верзија од хрватот, впрочем секогаш потфрлаше во битни натпревари како со Сити на пример.Еве уште еден прекален експерт. Честитам.
Едит: Сите песимисти и сеачи на мрак ќе ве нанижам како пиперки со цитати кога ќе освоиме Скудето.
Nema kazni i za dvajcata.
Marotta League.![]()
![]()
![]()
Значи решено еНе е решено ова сеуште ама најмногу што може да добијат е парична казна.
TS - Acerbi and Inzaghi, sanctions after the meeting with Chiné: here's what Inter expect (fcinternews.it)
Vcera na football italia vidov, deka nema da ima kazni i suspenzii za niv. Paricni ako se, nebitno e, pa i da ne e na klupa uste 1 mec, Salernitana uste do poluvreme treba da ja reshat, Acerbi sekako povreden e moze nema ni so Atletiko prvata da igra.Не е решено ова сеуште ама најмногу што може да добијат е парична казна.
TS - Acerbi and Inzaghi, sanctions after the meeting with Chiné: here's what Inter expect (fcinternews.it)