Фан Клуб: Интер

Пишав јас пред почетокот дека нема да се знае кој кого и зошто... 5-6 екипи кои можат да победат било кого и да изгубат од било кого, повреди во ЛШ и со репрезентации, неколку луди судии, еден циркуски кловн за јадење бурек измеѓу натпреварите... првокласна лудница ќе биде првенствово...
На кого ли тоа мислиш :pos:

Јас сум задоволен од досегашниот тек на сезоната. Моментално сме втори, само еден бод зад главниот конкурент за Скудетото. Не знам што сте се скиселиле, ќе ги престигнеме за коло-две.
Целосно се сложувам со тебе. Колку и да ги форсираат Јуве и Наполи сеуште не се дораснати за скудето.
Последните сезони Удинесе до 10 коло е прв на табела па ништо. И во Шпанија е прв Леванте само не е тоа ни најмалку важно, важно е колку е разликата помеѓу Барса и Реал.

Не знам дали се секавате на една изјава на Мурињо кога ја коментираше табелата а на врвот беше Удинесе, пред нас беа и многу други екипи од тој калибар.
Мурињо рече дека важно е само каде се наога Милан и мислам Рома, кои беа единствени конкуренти за скудето.

Нема причини за загриженост. Играта се стабилизира а поразот од Наполи не е ништо страшно а знаеме и на кој начин бевме поразени, не сакам да навлегувам во тоа... Лошо е што изгубивме бодови од селски екипи како Новара а знаеме дека скудето се добива токму со тие екипи.

Мене најмногу ме радува Маикон што покажа огромна желба за игра, имаше добри продори, неколку добри центаршутеви, осеќам оваа година ќе биде оној стариот.

Целосно се сложувам со тебе. Колку и да ги форсираат Јуве и Наполи сеуште не се дораснати за скудето.
Последните сезони Удинесе до 10 коло е прв на табела па ништо. И во Шпанија е прв Леванте само не е тоа ни најмалку важно, важно е колку е разликата помеѓу Барса и Реал.

Не знам дали се секавате на една изјава на Мурињо кога ја коментираше табелата а на врвот беше Удинесе, пред нас беа и многу други екипи од тој калибар.
Мурињо рече дека важно е само каде се наога Милан и мислам Рома, кои беа единствени конкуренти за скудето.

Нема причини за загриженост. Играта се стабилизира а поразот од Наполи не е ништо страшно а знаеме и на кој начин бевме поразени, не сакам да навлегувам во тоа... Лошо е што изгубивме бодови од селски екипи како Новара а знаеме дека скудето се добива токму со тие екипи.
Јас најискрено мислам дека Наполи има тим за скудето ама за среќа, Де Лаурентис ја стави ЛШ како приоритет и сега одат кон самоуништување. Како што губевме ние поени заради Гасперини и Роки, Милан заради Бонера и што знам ја заради што, така и Наполи губат и ќе губат уште заради ЛШ. Со 3 саглам замени на клупа не може на 2 фронта.

Така да, засега нема причина за паника, задоволни треба да сме што ја вративме играта а наскоро ќе бидеме во полн состав и полн сјај.

Удинезе лани = Јуве годинава.

Мисли си.
Работите во Италија мн. се сменија и мислам дека Интер е оној од пред 5-6 години, кога мака мачеше да освои титула. Дај боже да грешам, ама очигледно е дека не е до тренерите, се сменија толку тренери а резултати нема. Играчите кои ги купуваат во преодните рокови не се доволно добри за титула.
Мислам дека оваа година токму Јуве и Наполи имаат најквалитетни тимови, иако мислам дека Наполи ќе пукне уште малку.

P.S. Колку страшно добар потег направија Наполи со купувањето на Инлер. Дечкото вреди и повеќе од 16 м. евра. Какви шанси само знае да создаде, тоа го може само он и Снајдер. Никој друг!

Незнам овие играчиве на јувентус што се избламираатолку се радуваат на 5 коло ко е да е последно во сериа А и освоија титула.А и немат некој си посебен тим за титула ного далеко се од такоф тим имат премногу себичнаци во тимот.Ного ќе ми биде кејф кога ќе паднат ко лани во формата и ќе губат од никакфи екипи е тогаш ќе има народ за заебаване кои сеаг сеглупират со тоа што на 5 коло се 1 на табелата..........Ајде Интер каде си пронаоги се побрзо заедно со Милан да им покажаме ан губрентус кај им е местото

Јас сум задоволен од тоа што прикажавме по Гасперини зашто реално со таа формација и тие играчи на располагање немаше што да покажеме.

Ипак, оваа сезона судиите и те како го осакатија Интер, покрај Гасперини нормално. Со Палермо пенал за Интер и црвен(ако не се лажам), со Болоња гол од офсајд(да беше Гасп сигурно губевме), со Наполи што се не....
Не се обидувам да барам оправдание за поразот од Палермо, али и те како влијаат судиските одлуки, на крајот од денот, битни се бодовите освоени, не играта и формацијата.

Можно е и со Милан во суперкупот да имаше некоја спорна ситуација, не ми текнува точно..

Јас сум задоволен од тоа што прикажавме по Гасперини зашто реално со таа формација и тие играчи на располагање немаше што да покажеме.

Ипак, оваа сезона судиите и те како го осакатија Интер, покрај Гасперини нормално. Со Палермо пенал за Интер и црвен(ако не се лажам), со Болоња гол од офсајд(да беше Гасп сигурно губевме), со Наполи што се не....
Не се обидувам да барам оправдание за поразот од Палермо, али и те како влијаат судиските одлуки, на крајот од денот, битни се бодовите освоени, не играта и формацијата.

Можно е и со Милан во суперкупот да имаше некоја спорна ситуација, не ми текнува точно..
Kaко што можам да прочитам и милан вајвечер се имале проблем со судијата мицоли како и да беше некој детал у врска со тоа да имаш...Оти и овие многу се жалат читам ан фан клубот им ?

Што не интересира нас за Јувентус,Милан и Наполи??..мене искрено ако Интер не е прв не ме интересира кој ќе биди пред нас бидејќи јас си гледам за мојот тим...дали бил Јувентус или Милан сеедно ми е ако Интер не е шампион..можеби ќе биди пеколно тешко во следните кола но верувам во нашите момци и во Раниери..(чудно но не знам зошто)!

^Не те разбрав...
И миланезиве се залат од рицоли многу како што ние се жалиме од овој роки (балбоа :P )па сакав да те питам дали го гледа јувентус милан и ако си го гледал да не направи и овој некој испади ко овој насиов што суди вчера

И миланезиве се залат од рицоли многу како што ние се жалиме од овој роки (балбоа :P )па сакав да те питам дали го гледа јувентус милан и ако си го гледал да не направи и овој некој испади ко овој насиов што суди вчера

немаше никакви испади, ок си беше судењето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom