Фан Клуб: Интер

многу грешно ми го сфаќате мислењето, не се противам дека може ќе биде играч од него во иднина, дека е брз дека трча дека вложува напор да успее. Муабетот ми е дека вчера буквално се посра дечкото. Како што викате Маџо е просечен играч, ако просечен играч му го зима здравјето, и му мести црвен картон, што тогаш ќе прави ако игра со одличен играч?

Вчера Оби до исклучувањето беше одличен. Не знам јас кај виде дека се посрал.

многу грешно ми го сфаќате мислењето, не се противам дека може ќе биде играч од него во иднина, дека е брз дека трча дека вложува напор да успее. Муабетот ми е дека вчера буквално се посра дечкото. Како што викате Маџо е просечен играч, ако просечен играч му го зима здравјето, и му мести црвен картон, што тогаш ќе прави ако игра со одличен играч?
Не се согласувам ни за Оби ни за Маџо :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Maџо продорот го имаше по пас во празно од Хамшик, кога играч ко Хамшик е оставен да стои и да смисли акција неколку метри до шеснаестерецот на Интер, а тоа беше зашто Киву го гледаше без да го нападне, нормално е дека Маџо ќе излезе пред Оби, не е ова кошарка па да се способни играчиве фластер - залепени да се до одреден играч ...

Далеку од тоа дека се '' посрал '' Оби во таа ситуација, не смее играч ко Хамшик, главен мотор во екипата на Наполи и играч кој е бајаги креативен, да се остави на таков начин на половина на Интер, непречен од никого, да дели пасови.

Се ќе беше поинаку доколку Киву изреагираше ко секој нормален фудбалер и побараше играта да биде прекината, во 99% од ситуациите играчите така реагираат е баш ради ова, да не бидат играч мање на терен и да влијаат деструктивно врз својата екипа.

Maџо продорот го имаше по пас во празно од Хамшик, кога играч ко Хамшик е оставен да стои и да смисли акција неколку метри до шеснаестерецот на Интер, а тоа беше зашто Киву го гледаше без да го нападне, нормално е дека Маџо ќе излезе пред Оби, не е ова кошарка па да се способни играчиве фластер - залепени да се до одреден играч ...

Далеку од тоа дека се '' посрал '' Оби во таа ситуација, не смее играч ко Хамшик, главен мотор во екипата на Наполи и играч кој е бајаги креативен, да се остави на таков начин на половина на Интер, непречен од никого, да дели пасови.

Се ќе беше поинаку доколку Киву изреагираше ко секој нормален фудбалер и побараше играта да биде прекината, во 99% од ситуациите играчите така реагираат е баш ради ова, да не бидат играч мање на терен и да влијаат деструктивно врз својата екипа.
Дај ми го клипчето кај што ја има цела акција, не можам да го најдам...

Дај ми го клипчето кај што ја има цела акција, не можам да го најдам...
http://www.youtube.com/watch?v=9AJ41ZOcBso
Кај минут 40 некаде, друго ќе беше доколку имаше играч до Хамшик, залепен за него, или барем некој притисок да му прави, немаше теорија таков пас да направи доколку Киву беше поблиску до него, а не 2 метри оддалечен од него и со ракана нешто инструкции као демек дава.

Штета не можам моментите пред голот да ги начекам, кога Интер имаа посед на топка а Киву се жалеше на повреда и остана на терен, тоа е едно 10 - 20 секунди пред направениот пенал.

Оби е крив што е поспор од Маџо :)
Се знае дека бекот треба да ги покрива утрчувањата а играчите од средина да ги покриваат креаторите на акциите. Во овој случај улогите беа сменети бидејќи Киву не можеше и инструкцијата беше до Оби колку што се сеќавам, у смисла: Покриј го Маџо, јас ќе го фатам Хамшик.
Ова беше зашто Киву беше повреден па само со позиционирање мислеше да го покрие Хамшик.

Најдобро ќе беше Оби да го пуштеше Маџо да влезе во шеснаесетник, па што биде, нека биде, али неискуството си го направи своето.

Најдобро ќе беше Оби да го пуштеше Маџо да влезе во шеснаесетник, па што биде, нека биде, али неискуството си го направи своето.
Ако е точна твојата теорија дека Зунига и Маџо се Курто и Мурто, Маџо ќе шутнеше високо над голот... или не? :)

Море 35 ќе им дадеме, кад је Морати био циција...?

Тевез нека дојде,можеби ќе му тргне.Ама верувајте ми од овој Форлан ништо не бидува!време е да седне на клупа!Кога го имам еден Милито и Зарате со неговата желба за докажување,што ќе ми е Форлан!
Форлан на клупа Раниери,и да не се расправаме!

Следната утакмица Зарате во прв тим место Форлан.

Оби испадна будала оти можеше да му даде една добра снага и да го крене во трибината без фаул без ништо додека беше веднаш до него, можеше да си ја загради таа топка комотно и да си ја испуца, втора опција му беше со клизач да ја исфрли, он ја одбра најглупата да трча назад и со раце да го влече Маџо алијас кики роналдо за него.
Инаку кога бараш Бенеамата видеа, најди некое кај што Оби прави добар потег пред исклучувањето, продор, пас, нафрлена, изнудување прекршок било што освен едната единствена украдена топка која му даде жолт картон. Нема оправдување за него дупе беше вчера.
инаку вечер има утакмица, глеам Телма и серија Б ќе пренесуат :)

Лесно е да кажеш оди направи го тоа. Оби играше добро незнам зошто го хејташ толку.
И вчера кога го видов официјалниот состав пишав дека страв ми е дека Киву ќе направи глупост и ја направи.:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom