Фан Клуб: Интер

Немам јас што да барам, ти прв рече дека се посрал, дај ми ти мене грешен пас, изгубени топки, џогирање за време на контра, па да збориме...

Како тргнала работава на крај ќе испадне за опстамок да се бориме :pos:

Не бидете дотолку негативно настроени..сезоната е предолга и до јануари можат чуда да се случат не па до мај...Сигурен сум дека по две недели Раниери ќе ја најди добитната комбинација и ќе почниме да победуваме како што доликува за нас бидејќи неможи некој да ми речи дека еден Јувентус каде Пирло му е главен играч е подобра екипа од Интер или Милан со средината Сидорф и Боатенг...можеби не сме и ние нешто посебно со Камбиасо и Занети ама барем имаме добра клупа и добри играчи во нападот кои можат да изиграат на високо ниво.....се ќе се среди ,поразот од Наполи е чист сплет на околности а не некоја слабост од нашиот тим!

Немам јас што да барам, ти прв рече дека се посрал, дај ми ти мене грешен пас, изгубени топки, џогирање за време на контра, па да збориме...
па тоа е работата, толку се наметна, изгубен случај беше, направи вкупно 3 фаули и освои 2 жолти картони, тоа му е просекот од вчера......

Добро, има негде на Роки изјава? Дало тоа говедо некоја изјава?
Баш сакам да видам што рекол ако воопшто рекол.

Јас сум задоволен од досегашниот тек на сезоната. Моментално сме втори, само еден бод зад главниот конкурент за Скудетото. Не знам што сте се скиселиле, ќе ги престигнеме за коло-две.

Јас сум задоволен од досегашниот тек на сезоната. Моментално сме втори, само еден бод зад главниот конкурент за Скудетото. Не знам што сте се скиселиле, ќе ги престигнеме за коло-две.

Хаха.. добро ти е ова, инаку како тргнало Калчово мислам дека шампионот ќе има околу 60 бода.. некако никој не ми се издвојува над другите, сите киксираат!

Хаха.. добро ти е ова, инаку како тргнало Калчово мислам дека шампионот ќе има околу 60 бода.. некако никој не ми се издвојува над другите, сите киксираат!
Пишав јас пред почетокот дека нема да се знае кој кого и зошто... 5-6 екипи кои можат да победат било кого и да изгубат од било кого, повреди во ЛШ и со репрезентации, неколку луди судии, еден циркуски кловн за јадење бурек измеѓу натпреварите... првокласна лудница ќе биде првенствово...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom