Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се нервирам, цело време ни бегаат бод...Ние 4 Билан 5 бода а ? ќе го јадеме курот и едните и другите м
Ние 4 Билан 5 бода а ? ќе го јадеме курот и едните и другите м
па тоа е работата, толку се наметна, изгубен случај беше, направи вкупно 3 фаули и освои 2 жолти картони, тоа му е просекот од вчера......Немам јас што да барам, ти прв рече дека се посрал, дај ми ти мене грешен пас, изгубени топки, џогирање за време на контра, па да збориме...
Ako de taka se vika^5 коло опстанок......
Јас сум задоволен од досегашниот тек на сезоната. Моментално сме втори, само еден бод зад главниот конкурент за Скудетото. Не знам што сте се скиселиле, ќе ги престигнеме за коло-две.
Пишав јас пред почетокот дека нема да се знае кој кого и зошто... 5-6 екипи кои можат да победат било кого и да изгубат од било кого, повреди во ЛШ и со репрезентации, неколку луди судии, еден циркуски кловн за јадење бурек измеѓу натпреварите... првокласна лудница ќе биде првенствово...Хаха.. добро ти е ова, инаку како тргнало Калчово мислам дека шампионот ќе има околу 60 бода.. некако никој не ми се издвојува над другите, сите киксираат!