Фан Клуб: Интер

Ja само за Гасперини да кажам, може го вреѓав може не, не ми текнува а и не е ни битно, му посакувам Се најдобро у кариерата, сериозен сум, направи низа ( големи ) грешки во Интер, они се втора екипа у неговата менаџерска кариера и со оглед на (не)искуството кое го има како тренер, се надевам дека научи од сопствените грешки и во иднина нема да ги повторува, каде и да оди.

Голем респект за него што самиот одбил финансиски да биде обештетен, а требаше многу пари да земе, што доволно говори за каков човек станува збор бидејќи требаше да земе ако не се лажам скоро 3 милиони евра, не е лешинар ко Бенитез или овој моменталниов што им е тренер.

На крајот од краиштата, убаво прашање постави, '' зашто Интер ме ангажираше мене, знаејќи каква фудбалска филозофија имам ? '', да, точно е дека водеше инат и кон критиките а и кон самиот себе бидејќи контрираше на она што го кажа пред сезоната, дека ќе биде флексибилен и ќе менува во корист на екипата, он тоа не го направи и ризикуваше, ризик кој не се исплатеше, напротив ...
Но се согласувам со него дека Интер, кои се голем тим, постапија глупаво, пред Се Бранка, што ангажираа човек со 343 тактичка филозофија а на уште непочната сезона инсистираа тоа да биде променето, фактички и они експериментираа со ангажманот на Гасперини а бараа и Гасперини да експериментира и да почне да работи на нов тактички формат.
Да, тоа е изводливо, али вака не се работи со голема екипа, алудирам на оние од горе, не на Гасперини и неговото (не)искуство.

All in all, проблемот е што Интер односно Морати почна да ги повторува грешките од минатото а некако несватливо ми е ова бидејќи со Мурињо и самите видоа што е потребно за да Интер биде дел од '' големите '', а не скалило под нив каде што беа пред доаѓањето на Мурињо.

Со Раниери трендот на лошо работење може да продолжи бидејќи секој што прати фудбал повеќе од 3-4 години знае за каков човек станува збор, нам ни останува да се надеваме на спротивното и да бидеме со ставот '' за се има прв пат '', став кој очигледно го има и Морати и став кој се поклопува со она што го кажав погоре, '' вака не се работи со голема екипа ''.

Syn кој тренер да се донесе кога сите класа тренери си водат клуп, едноставно останаа просечните.

Syn JAS se slozuvam so tebe za mislenjeto za Gasperini i stvarno ako sakaa podobri rezultati od start ne trebase da se odi so toj trener ali ne trebase da se prodade EToo bidejki kolku i da zemaa dobri pari za nego ne trebase da mu bide dozvoleno da si zamine
RANIERI e odlicen trener i veruvam vo negovi uspesi i da vi kazam nesto ZA SE IMA PRV PAT ako nema titula covekot redno e da ja zeme Ne ni bega titulata godinava:):)
Mada moe mislenje e deka Juve se vo Blaga prednost bidejki ne igraat Evro natprevari poradi so imaat pogoleem odmor ali ocekuvam i tie da vlezat u kriza kako so kiksnaa na poslednive 2 natprevara Rano e da se prognozira ali se nadevam na Titula:):):)

Следното коло во Сериа А ќе има два дерби натпревари.
Сабота(20-45) Интер - Наполи и Недела(20-45) Јувентус - Милан
А во Вторник играме со ЦСКА во 18-00ч...Можно е да ја даваат на Канал 5.

Следното коло во Сериа А ќе има два дерби натпревари.
Сабота(20-45) Интер - Наполи и Недела(20-45) Јувентус - Милан
А во Вторник играме со ЦСКА во 18-00ч...Можно е да ја даваат на Канал 5.
Не е можно :) Ке има пренос од Баерн - Сити.

Не е можно :) Ке има пренос од Баерн - Сити.
Нашите играат во 18 часот, а Баерн - Сити во 20.45 часот
И до лани, а и оваа година во плеј оф-от во кој играше Рубин против Лион во 18 часот го пренесуваа. Би требало да го пренесуваат и ЦСКА - Интер..

Не знам дали заприметивте но коефициентот за наша победа во Москва е 2.70..::кеsa:: ова ви е исто како за Локомотив Москва да се работи или за Динамо М. а не за фудбалскиот гигант Интер...

Не знам дали заприметивте но коефициентот за наша победа во Москва е 2.70..::кеsa:: ова ви е исто како за Локомотив Москва да се работи или за Динамо М. а не за фудбалскиот гигант Интер...
лелелееееееее мислам дека ке тепаме. Мора да се искористи шансава со коефициентот.
Алварез се надевам дека конечно ке игра и дека ке се наметне во први 11.

гласајте за занети :)

Не знам зошто дотолку не потценуваат,сите знаеме дека имаме катастрофален старт на сезоната но не сме екипа од рангот на Стеуа Букурешт сигурно...јас мислам не само што ќе ги победиме туку и рутински ќе си го завршиме натпреварот со два гола разлика!

^ колку само се согласувам со двеве мислења. Мислам дека комотно ќе ги испукаме русите. Не се ништо посебно, а во моментов ни се потребни многу победи, дури и Морати ќе оди да ги гледа таму.
п.с. Ако уплаќа деко да каже предвреме да не влегуам ич во кладилница :)

Русите играат без своите најдобри играчи, освен Џагоев, Хонда и Акинфеев не се тука, ги пратев 3 пати на Спорт Клуб ( очајно играат последниве месец ипол ), ова е клуб кој треба рутински да се победи ко што требаше и Трабзон да се тепа ...

Од старт треба да се удрат, без калкулирање и дрвење на играта, зашто како ќе се ближи крајот така и притискот врз играчите на Интер ќе расте и ќе играат лошо.
Во принцип на психички план Раниери треба да ги подготви момциве, да им биде укотвено у глава дека можат многу лесно да се носат со ваков тим зашто имаат одличен тим.

Ова е меч каде очекувам Алварез да стартува ( место Оби )и да си изгази човекот, во случај да стартуваат Пацини и Милито, потребно е уште двајца креативци да имаат, Коутињо и Алварез, Зарате нека биде џокерот од клупа.

Русите играат без своите најдобри играчи, освен Џагоев, Хонда и Акинфеев не се тука, ги пратев 3 пати на Спорт Клуб ( очајно играат последниве месец ипол ), ова е клуб кој треба рутински да се победи ко што требаше и Трабзон да се тепа ...

Од старт треба да се удрат, без калкулирање и дрвење на играта, зашто како ќе се ближи крајот така и притискот врз играчите на Интер ќе расте и ќе играат лошо.
Во принцип на психички план Раниери треба да ги подготви момциве, да им биде укотвено у глава дека можат многу лесно да се носат со ваков тим зашто имаат одличен тим.

Ова е меч каде очекувам Алварез да стартува ( место Оби )и да си изгази човекот, во случај да стартуваат Пацини и Милито, потребно е уште двајца креативци да имаат, Коутињо и Алварез, Зарате нека биде џокерот од клупа.
Прочитав дека не се во комбинација против Интер и Чехот Tomaš Necid и Чилеанецот Mark Gonzalez.
Можни состави
CSKA (4-3-1-2): Gabulov - Nababkin, V. Berezutski, Ignashevich, A.Berezutski - Tošić, Aldonin, Cauna, Dzagoev - Love, Doumbia

Inter (4-3-1-2): Julio Cesar - Nagatomo, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Obi - Coutinho - Pazzini, Milito
--- надополнето: Sep 26, 2011 1:47 PM ---
152834.jpg152840.jpg

не разбирам стварно со Киву работава.. многу ме нервира тој тип... несмасен е.. прави многу непотребни фаули во зона на удар... има жолт а прави крвнички непромислени фаули... а во перформанс си игра топло/ладно.. или поточно ЛАДНО/ЛАДНО/ЛАДНО/Топло/ЛАДНО/ЛАДНО/ЛаДНО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom