- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Снајдер и Алварез смени ги и секој ќе си игра на својата позиција, освен Нага. Нема потреба Снајдер да игра подефанзивно кога на Рики му одговара таа позиција.Со Новара треба да добие шанса и Алварез. Снајдер може да игра малку подефанзивно. Само тој филм не го гледаме..
-----------Цезар------------
Ранокиа--Лусио--Самуел
--------Камбијасо---------
Занети--Снајдер--Нагатомо
------------Алварез---------
---Форлан----------Зарате-----
Syn, поентата ми е: Форлан може да покрие 10 позиции, но само на една е најдобар, ние на таа позиција веќе имаме двајца.
Одлично!Со Новара пак ќе гледаме тројца во одбрана, фанннтастично.
Форлан може да игра ко полушпиц без проблем, и Бензема е класичен шпиц па Мур маме му ебава, исто беше и со Ибра кој знаеше и ко крило да игра кај Мурињо, односно Се.
Интер има универзален напад, креативци и во нападот а и во средниот ред, тоа воопшто не се користи, ич, нула од можностите на тимот у моментов се користат од страна на моменталниов тренер.
Ето ви е класичен пример за тоа дека може да се употребуваат играчи надвор од онаа убер идеална позиција за нив на теренот, и тоа да е од голема корист за екипата. Форлан комотно може да игра ко втор напаѓач во оваа екипа и пак да дава голови или да мести, сеедно, не ми е битна мене статистиката на играчот битни ми се бројките на семафорот.
Тешко да го фатиш натрапникот во ова време, поцрн е од темницата.... пробај утре сабајле...Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari;
Фати го натрапникот