Фан Клуб: Интер

Затоа пишав дека Морати собра многу искуство годиниве, не го споредувајте периодот во кој можеше да се прави што сака, со овој. Сега се други услови и се прилагодуваме.
I hope so :)

Sea vidov igrame vo nedela vo 20:45, ovaa utakmica mora da ja dobieme bez razlika sto e nezgodno gostuvanje (Palermo), za pocetok na sezonata so pobeda. Veke 4 godini po red pocnuvame so remi redno e so pobeda go go pocneme prvenstvoto. Forlan moze komotno da go igra 90 minuti, nema pravo na nastap vo sreda protiv Trabzon, a i Palermo bajagi e desetkuvan ovaa godina, od trener pa do igraci.
P.s. Izvinete za latinicata, go formatirav kompjuterot i neam instalirano mkd font. :)

Епа слаба асистенција на Весли со Финска .
Човеков е злато у пм
ВАУУУ :vozbud: а ги знаел и финтите на кварезма, хехе, ги покажа против сан марино. тоа е нашиот кренг, колку ми е сега мило што го задржавме, за него мноогуу потешко би нашле замена. Морати ,не се глупирај и чувај го столбот на овој тим. форза Весли

Немав време вчера за преведување, Марко Ван Бастен изјави дека Снајдер е најдобриот играч на сите времиња во Холандскиот среден ред.
На оние кои малку ја знаат историјата на Холандската репрезентација јасно им е каков комплимент е ова...

Ja ova od tebe go slusam Iosono, ali cim Basten go izjavil ova, mozete i samite da zamislite kakov igrac imame vo ekipata...

Pazzini постигна добар гол за италија. греота е и таму што седи на клупа, машина едноставно

297272_247789145259884_204494089589390_678065_1975094266_n.jpg

Не, така може да ми снема пари за играње :)
--- надополнето: Sep 6, 2011 9:11 PM ---
Интересна работа со оваа формација е што Нагатомо и Маикон никогаш не би одиграле заедно од прва минута, пошто за Занети секогаш има место :) Ја нема веќе онаа опција: Занети го ставаш во средина, ако ни снема лев бек го тураш таму. Сега мора да игра лево или клупа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom