Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.021
- Поени од реакции
- 61.921
Многу грешки на крајот ама поминавме некако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemoj ko na serija a temana so stopiranite kadri sto znaat pederski da praat, prelesno padna, deluva deka go drzi tuka ama u realnosta sve bese premlako, u duel bea a kolku bese regularen golot mozes da vidis od samata reakcija na Di Marko. U globala ja taka znam dali var ke dae nesto ili ne, koga igracot ubeduva deka vo slucajov e fauliran, ili koga mu se sviri faul i ne naprail. Ne se bunese za ova, a u eden moment i nakaj Hakan se svrte nervozno radi pasot.Чист фаул беше тоа над Димарко. Не ни треба да се остава на ВАР за вакво нешто. Буквално со две раце го исфрли од игра Димарко.
Прегледај го приврзокот 396687
nemoj ko na serija a temana so stopiranite kadri sto znaat pederski da praat, prelesno padna, deluva deka go drzi tuka ama u realnosta sve bese premlako, u duel bea a kolku bese regularen golot mozes da vidis od samata reakcija na Di Marko. U globala ja taka znam dali var ke dae nesto ili ne, koga igracot ubeduva deka vo slucajov e fauliran, ili koga mu se sviri faul i ne naprail. Ne se bunese za ova, a u eden moment i nakaj Hakan se svrte nervozno radi pasot.
Cist e golot ja ova nikad ne bi go svirnal so VAR, samo mozese da nasedne sudijata i da prekine igra, na toa i ciljase ovoj. Veruj mi da bese faul ke se tegavese kaj sudijata i ke barase ako nisto drugo da gleda i on VAR, isto i soigracite ke pravea, zaso glavniot ne glease, mu sugeriraa deka e cist gol i toa e toa. Ne moze ko mifka da pagja vo vakvi dueli, i da ide na toa deka ako padne pod difolt ke se sviri, ova e ogromna greska koja ne smee da se dopusta i da im se sugerira deka vo vakvi situacii radi VAR sekogas ke ostavat igrata da produzi.
Еднаш во 18 утакмици. Да, нема зошто.Едно големо фала до Милан за Хаканаторот.
Па нема секое коло да викаме фала.Еднаш во 18 утакмици. Да, нема зошто.
Све океј е тоа зошто имаше некои што го предствауваа како со Кевин Де Брујн да потпишале договор.Па нема секое коло да викаме фала.
Коа сме веќе кај фала. Фала на господин Ромелу Лукаку шо си се посра на сопствените зборови (повторно), ќе го испуштевме Турам. И фала на Господин Јан Сомер што е ѕвер на голот од првиот момент кога застана меѓу стативи, и денеска имаше одлични одбрани. Најголемо фала сезонава што Лаутаро не само што е ѕвер стварно стана лидер на екипата како што треба и заслужено ја носи капитенскта лента од годинава.