Фан Клуб: Интер

Пост посветен на Ачерби .... Халанд не писна лани а не па Лакака. Браво и за дон Инза што препозна дека Рома нема капацитет да го загрози Интер и до крај ги форсираше да напагаат за Тикус да го даде наједноставниот гол сезонава.

Коа ја одбрани Сомер единствената шанса на Рома, коа ме пукна еден лански филм, се наапав за сите пари. Ги мелеш 90 минути и од еден глуп центаршут гол ќе даат и па ќе се затворат.
Ептен заслужена победа, браво за екипата, изгинаа на терен!

Mora da go pofalam mojot covek aslani za pasot ama i dimarko babanot za priemot i asistencijata, lapaj so 60m letovo od njukasl za shatiraniov so kur, leb ne jadat.

Tezok raspored ni sledi periodov, gostuvanje sea kaj atalanta pa posle nekolku kola juve i napoli gosti, ne smeeme veke so vakvi umreni da gubime bodovi.

Коа ја одбрани Сомер единствената шанса на Рома, коа ме пукна еден лански филм, се наапав за сите пари. Ги мелеш 90 минути и од еден глуп центаршут гол ќе даат и па ќе се затворат.
Ептен заслужена победа, браво за екипата, изгинаа на терен!

Тргнав да пишувам П.С. за Сомер во едит за оваа работа ама ме претрка.
Таа единствената на шашма шанса што ја направија Рома, кај Онана и Хандановиќ влагаше пропратена со ладен поглед.
Којзнае колку бодови имаме изгубено со вакви мртви "една шанса еден гол" тимови и конечно ми изгледа дека со Сомер таа работа е решена.
И претходно имаше извонредни одбрани против други екипи ама оваа му беше изузетно добра и битна. Ја покажаа и реакцијата на замените кога се загреваа на сите им смрзна гомното.

А и овој Карлос Аугусто што шут извади со десна маме му ебам. Ја откорна пречката.
Изгледа конечно едната страна ни е средена за наредни неколку години. Ако се без повреди, Аугусто и Димарко се бомба комбинација. Кој и да го игра нема да згреши.

Стварно не очекував Турам да ја отвори вака сезонава, особено после очајните припремни утакмици… По мене има драстично поголем импакт врз играта од Џеко и Лукаку лани. Гази Тикусот!

Леле Рома :pos:
Жими се болен ќе паднев 5 дена да не тепавме денес, тотално ги надигравме, не мрднаа цел меч. Надреално се лоши и мртви Рома, не знам што кур мисли Мурџо ама со ваква игра ќе заврши 10то место на крај на сезона.

Имаме многу сјебан распоред сеа, прво Аталанта гости, па Фросиноне дома, па Јуве и Наполи гости, па Удинезе дома, па Лацио гости. Од 6 меча 4 имаме у гости, и тоа сите 4 дербиња и тешки утакмици.

Леле Рома :pos:
Жими се болен ќе паднев 5 дена да не тепавме денес, тотално ги надигравме, не мрднаа цел меч. Надреално се лоши и мртви Рома, не знам што кур мисли Мурџо ама со ваква игра ќе заврши 10то место на крај на сезона.

Имаме многу сјебан распоред сеа, прво Аталанта гости, па Фросиноне дома, па Јуве и Наполи гости, па Удинезе дома, па Лацио гости. Од 6 меча 4 имаме у гости, и тоа сите 4 дербиња и тешки утакмици.

Таман имаме можност да завериме титула ако сме шампионски материјал.

Со Рома игравме како фудбал на еден гол. Целосна доминација, мотивирани играчи со јасна цел. Вака да играме секој тим ќе има за што да се слави сезонава.
Конечно и Барела одигра добар натптрвар.
Со Михтаријан стварно се претерува. Имаше добри натпревари ама и многу лоши. Мора поврќе минути за Аслани и Фрстези.

Малку фали овој тим да биде на највисико ниво.
Еден добар шпиц за ротација во јануари и најголем дел од работата е завршена.

Болоња ја тепаше Верона 2 - 0 и оди понатаму у купот. Следен дуел им е со нас. По првичните закажани датуми 6 декември. На домашен терен ќе играме ние, еве шанса да им вратиме за тоа што ни скинаа 2 бода во лигата, макар да опасни се, добар фудбал играат, мистерот не им го најде чарето во првиот дуел, освен двата брзи гол Болоња не не остави да им играме викторија пред голот како Рома.

Супер опции за наредно лето како слободни агенти. Со тоа што Тареми би го спакувал за некоја ситна сума уште у Јануар, ни треба уште една опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom