Фан Клуб: Интер

Bas cudno kako 2ca od ovie pogore vo eden rakoviden sistem i igra isteraa so nad 40 gola u sezona 2 sezoni po red. :kafence:

Abe 115 godini postois ko klub, 3 po red gubis doma so 0 dadeni golovi za prv pat, impresivno e ova zimi sve.

Не ми е јасно апсолутно ништо во врска со клубов. Пробувам да сфатам зошто Инзаги не е избркан, онака од секој можен агол и никако не можам да поврзам. Еве ај да одиме со логиката дека ќе менуваме сопственици летоска и не сакаат ништо да менуваат док не дојдат новите газди. И??? Тоа значи дека треба 8-мо место треба да завршиме во првенство и да останеме без ЛШ и сите бенефиции што следат?

Второ сценарио, нејќат да го мењаат заради ЛШ. Јак кур, божем ќе освоиме па ајде да не пореметуваме ништо во екипата, а во меѓувреме од авион се гледа дека нешто е труло и дека се распаѓаме на сите страни. Башка у нокаут фаза противници ни се Порто и Бенфика од ебената португалска лига, божем Инзаги ги истерал Сити и Реал па ајде не го чепкаме сепак се работи за тактички маг мош освои ЛШ. Како проаѓа времево се молам да не пројдеме даље зашо не дај Боже да играме со Сити финале има 130 гола да ни закачат, или уште поболно да испаднеме од Милан во 1/2 финале и да се обесиме колективно.

Трето сценарио, т.е. ова не знам колку е сценарио, НЕЛИ МУ Е БАРЕМ МАЛЦЕ СРАМ НА ИНЗАГИ ОД ИГРАВА И РЕЗУЛТАТИВЕ И ЗАШО НЕ СИ ДАВА ОСТАВКА? Не можам да разберам жими се, во Интер летале глави порано за дааалеку помали работи, ова е страшно и језиво во исто време. 11 порази имаме ало, ЕДИНАЕСЕТ...

МИ СЕ ПОВРАЌА!

Не ми е јасно апсолутно ништо во врска со клубов. Пробувам да сфатам зошто Инзаги не е избркан, онака од секој можен агол и никако не можам да поврзам. Еве ај да одиме со логиката дека ќе менуваме сопственици летоска и не сакаат ништо да менуваат док не дојдат новите газди. И??? Тоа значи дека треба 8-мо место треба да завршиме во првенство и да останеме без ЛШ и сите бенефиции што следат?

Второ сценарио, нејќат да го мењаат заради ЛШ. Јак кур, божем ќе освоиме па ајде да не пореметуваме ништо во екипата, а во меѓувреме од авион се гледа дека нешто е труло и дека се распаѓаме на сите страни. Башка у нокаут фаза противници ни се Порто и Бенфика од ебената португалска лига, божем Инзаги ги истерал Сити и Реал па ајде не го чепкаме сепак се работи за тактички маг мош освои ЛШ. Како проаѓа времево се молам да не пројдеме даље зашо не дај Боже да играме со Сити финале има 130 гола да ни закачат, или уште поболно да испаднеме од Милан во 1/2 финале и да се обесиме колективно.

Трето сценарио, т.е. ова не знам колку е сценарио, НЕЛИ МУ Е БАРЕМ МАЛЦЕ СРАМ НА ИНЗАГИ ОД ИГРАВА И РЕЗУЛТАТИВЕ И ЗАШО НЕ СИ ДАВА ОСТАВКА? Не можам да разберам жими се, во Интер летале глави порано за дааалеку помали работи, ова е страшно и језиво во исто време. 11 порази имаме ало, ЕДИНАЕСЕТ...

МИ СЕ ПОВРАЌА!
Одговорот е прост.
Ич кур не ги боли кинезите за клубот и само гледаат како да кешираат летоска на истиот.
Претпоставувам дека сумата е веќе договорена и им е тотално небитно догодина дали Интер ќе игра лш,серија Б или Ц.
Следствено на тоа немаат никаква намера да го отпуштат стаорецот,јер ќе треба да го обештетат.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Одговорот е прост.
Ич кур не ги боли кинезите за клубот и само гледаат како да кешираат летоска на истиот.
Не не, уште полошо е од тоа: Ич не ги боли и ако некој не им плати милијарда, нема да кешираат летоска туку ќе продолжат да си продаваат кого можат и да носат пропаднати играчи на позајмица. Овие ти се како балкански газда кога ќе земе да води клуб, ќе им даде три плати и после ќе се фали по медиуми дека е газда на клуб а играчите ќе собираат донации за да платат комбе.

Интер се разбира не е на тоа ниво ама со оглед на реномето на клубот и како е третиран од управата, компарацијата е таа, јад и беда...

Значи Љупчо Марковски - Калц нов тренер за наредна сезона

Screenshot_11-4.jpg

Белиот Онана и ушлето од Хрватска сакале да се тепат малко :D

Газета е ваш весник, значи си иде Лукаку

Интер(99 % дека ја поминува Бенфика) или Милан , еден во финале во ЛШ ..

Последно уредено:
Чекај да заврши дуелот со бенфика. После ќе глеаме како да ги ебеме милан они да се бркаат со Сити, да брои Халанд до 7 :pos:

Со Џеко од прва минута тешко, играч помалку.
Чалханоглу исто место Михтаријан од старт на второ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom